Hogy vegyem ra a nagyszüleim hogy ne egy 70 nmes régi bérházban vagyenek lakást nekem hanem ugyanannyi pénzért egy uj épitesű garzont? Az a baj nagyon régies a gondolkodásuk
"nem kell a csótányos putri meg a kórfolyos az tok gáz"
Add nekem, irigylem a gondjaidat :))
Bar nekem vettek volna lakast a szulok, dehat nekik sincs :)
Amugy meg csondbe maradsz es rajuk hagyod, aztan majd ha a neveden lesz szepen eladod.
Ha a te nevedre akarják venni, akkor a te aláírásod is kelleni fog, ez esetben megteheted, hogy nem írod alá, vagy aláírod, később eladod a lakást és veszel az árából olyat, amilyet te szeretnél.
Ha a saját nevükre akarják venni "neked", akkor tulajdonképpen maguknak veszik.
De előbb mondd meg nekik, hogy az a fajta lakás, amit ők kinéztek, neked sajnos nem opció, úgyhogy értékeled a jó szándékukat, de ez esetben sajnos nem élsz vele. Mivel neked szánják a lakást, vegyék figyelembe a te igényeidet is.
Attól,hogy te idióta vagy és inkább kérnél egy 20nmes luxuslyukat a nagyanyádtól,ő még gondolkozhat ésszerűen és vehet neked egy 70 négyzetméteres,tágas lakást,amit felujitotok,vastagak a falak,nincsen 40 fok télen-nyáron stb
Mellesleg csótányos,putris ? te nem vagy magadnál ..
Én laktam régi meg új építésüben is,igaz nem luxuslakásban ,de csótánnyal nem találkoztam,és kukatároló is volt.
Nemhogy örülnél neki,hogy a nagyszüleid nagyobb lakást akarnak neked ,te elkényeztetett kis majom.Tőlem csak egy jó nagy pofont kapnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!