Brutto 140 bejelentett fizetéssel kaphatok 5millio lakáshitelt 2.5millió önerővel?
Nem, mert kevered!:)
Letiltás esetén ennyit vonhatnak le a havi jövedelméből.
De jelzálogos kölcsön esetén, ha nem fizet és levonható jövedelme sincs, akkor árverezik az ingatlant.
Én is 50%-ra kaptam, igaz nekem a nettóm annyi, mint neki a bruttója és jelzálogfedezet lett bevíve.
Onero van az mar pozitivum. Ahogy mondtak ugy 40 koruli torlesztoig mehetsz el, lakashitelt viszont adnak 15-20-25 evekre is, szoval nem teljesen eselytelen a dolog.
Vannak ezzel foglalkozo irodak is egyebkent, Benkspartnerre keress ra, en epp most intezem naluk a lakashitelt (nekem meg pont az a problemam, hogy kulfoldi jovedelmem van).
Vállalkozói kölcsön szerintem nem jó, mert lakóingatlan, csak megfelel a kezdeti igényeimnek... szomszédok meg nem fognak panaszkodni a zaj miatt, mert 100% kézzel dolgozok és usa-ba fogok termelni.
Főleg dohányzóasztalokat és dísztárgyakat, intarziákat amiket csak kint szerelnek bútorokra.
Azért csak nézz utána!
Számtalan lakóingatlanban van bejelentett vállalkozás és ott is működik.
Nem minden tevékenységhez kell szerelőcsarnokokat építeni!:)
Egy kérdés az egész!
Bankja valogatja hogy mennyi a minimum elvart jovedelem
Erstenel peldaul feheren-feketen le van irva, hogy a minimum havi 100:
Bankunk minimális elvárása az, hogy:
egy hiteligénylő esetén legalább 100.000 Ft nettó összeget elérő jövedelem kerüljön igazolásra,
több hiteligénylő esetén igénylőnként legalább a mindenkori nettó minimálbért elérő jövedelem igazolása szükséges (de összesen legalább 100.000 Ft).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!