Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Brutto 140 bejelentett fizetés...

Brutto 140 bejelentett fizetéssel kaphatok 5millio lakáshitelt 2.5millió önerővel?

Figyelt kérdés
Tehát 7.5millió az ingatlan.

2017. nov. 6. 13:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert kevered!:)

Letiltás esetén ennyit vonhatnak le a havi jövedelméből.

De jelzálogos kölcsön esetén, ha nem fizet és levonható jövedelme sincs, akkor árverezik az ingatlant.

Én is 50%-ra kaptam, igaz nekem a nettóm annyi, mint neki a bruttója és jelzálogfedezet lett bevíve.

2017. nov. 6. 14:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kezes vagy adóstárs legyen tartalékba,mert kérni fog a bank
2017. nov. 6. 14:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Onero van az mar pozitivum. Ahogy mondtak ugy 40 koruli torlesztoig mehetsz el, lakashitelt viszont adnak 15-20-25 evekre is, szoval nem teljesen eselytelen a dolog.

Vannak ezzel foglalkozo irodak is egyebkent, Benkspartnerre keress ra, en epp most intezem naluk a lakashitelt (nekem meg pont az a problemam, hogy kulfoldi jovedelmem van).

2017. nov. 6. 15:27
 14/22 A kérdező kommentje:

Vállalkozói kölcsön szerintem nem jó, mert lakóingatlan, csak megfelel a kezdeti igényeimnek... szomszédok meg nem fognak panaszkodni a zaj miatt, mert 100% kézzel dolgozok és usa-ba fogok termelni.

Főleg dohányzóasztalokat és dísztárgyakat, intarziákat amiket csak kint szerelnek bútorokra.

2017. nov. 6. 15:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Ameddig el nem érek egy bizonyos szintet, addig nem fogom 100% "fehéren" csinálni.
2017. nov. 6. 15:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért csak nézz utána!

Számtalan lakóingatlanban van bejelentett vállalkozás és ott is működik.

Nem minden tevékenységhez kell szerelőcsarnokokat építeni!:)

Egy kérdés az egész!

2017. nov. 6. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni, hogy hol van az ingatlan és miből épült? Az adóstár, aki szóba jöhetne, az ki lenne, hány éves, mennyi a jövedelme és miből származik?
2017. nov. 6. 18:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly vettünk fel lakáshitelt a párommal. Nekem az a tapasztalatom, hogy a bankok elvárásai között nagy különbségek vannak. Minket van ahol elhajtottak, máshol meg tárt karokkal vártak. Tehát ez alapján érdemes a kiszemelt bankoknál személyesen érdeklődni. Egyébként mi 10 milliót vettünk fel, amit 25 évre adtak oda. Sajnos azt is tapasztaltuk, hogy a bevételünknek csak azt a részét tudták elfogadni, amit munkaviszonyból kapunk. Ez nálunk összesen kb. nettó 240 ezer forint / hó volt akkor. Ezekkel a paraméterekkel kicsit húzták a szájukat, de megadták a hitelt.
2017. nov. 6. 18:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ennyire kevés hivatalos fizuval nem fogja ezt neked megadni a bank, egyik se. Nem a lakás árával, nem az önerővel lesz a baj, hanem a nagyon alacsony fizuval.
2017. nov. 7. 05:03
 20/22 anonim ***** válasza:

Bankja valogatja hogy mennyi a minimum elvart jovedelem

Erstenel peldaul feheren-feketen le van irva, hogy a minimum havi 100:

Bankunk minimális elvárása az, hogy:

egy hiteligénylő esetén legalább 100.000 Ft nettó összeget elérő jövedelem kerüljön igazolásra,

több hiteligénylő esetén igénylőnként legalább a mindenkori nettó minimálbért elérő jövedelem igazolása szükséges (de összesen legalább 100.000 Ft).

2017. nov. 7. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!