Brutto 140 bejelentett fizetéssel kaphatok 5millio lakáshitelt 2.5millió önerővel?
Bátyám támogat hátulról szépen, csak sorsot kellett húznunk melyikünk jöjjön haza Usa-ból beteg szülőt ápolni röviden...
Azon vagyok, hogy beindítsam az itthoni asztalos vállalkozásomat, de alkalmazottként sajnos ennyit keresek, a "maszekom" pedig még nem tud hivatalos lenni.
Hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki:
Lakáscélú hitelnél a nettó jövedelmed max. 50%-a lehet a havi törlesztő.
A bruttó 140 az nettó 80-90ezer, ezért havi 40-45ezerrel számolj!
Az egy 10év alatt 5millió, de nem számoltam a kamatokat.
Ha orbitális szerencséd van, akkor 15 évre kamatostól megkaphatod, de járd végig a bankokat, hogy melyik ilyen engedékeny.
Ha el tudod intézni, hogy a vásárolni szándékozott ingatlanra tegyenek jelzálogot, (tehát megfelel a kritériumoknak) akkor nem kell adóstárs.
Utolsó na köszi ez hasznos volt, így már van értelme utána járnom...
Igen szülőt jöttem ápolni és van is hol laknom... nem a lakhatás itt a kérdés, hanem a műhelynek alkalmas épület...
+ nem mindenki szorul ám 24 órás ápolásra akire felügyelni kell... öreg és hülyül... de a nagyszüleim alapján még 20-30 éve is lehet vissza... anyám 71 de még él nagymamám is... asszem ez sokat elárul a családban lévő várható élettartamról :D
8-as válaszodra Kérdező:
Ha vállalkozás indítására szeretnél hitelt, akkor a vállalkozói kölcsönök kategóriában talán szerencsésebb keresgélned.
Nagyobb az igényelhető összeg és kisebbek a kamatok.
Akkor a megvásárolt épületet beviszed a vállalkozásba, ... de erről a bankokat kérdezd, mert ebben nem vagyok járatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!