Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Brutto 140 bejelentett fizetés...

Brutto 140 bejelentett fizetéssel kaphatok 5millio lakáshitelt 2.5millió önerővel?

Figyelt kérdés
Tehát 7.5millió az ingatlan.

2017. nov. 6. 13:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Erről talán a bankot kellene megkérdezni, de én kizártnak tartom.
2017. nov. 6. 13:25
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Szinte biztos, hogy nem.
2017. nov. 6. 13:28
 3/22 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok érdekelnének, plusz biztosan van itt hozzáértő is... amúgy adóstársat tudnék... sajnos most nem lehet magasabb a fizetésem.
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapnál is kész öngyilkosság. Miből akarsz élni miután a törlesztő és a rezsi után semmid se marad?
 5/22 A kérdező kommentje:

Bátyám támogat hátulról szépen, csak sorsot kellett húznunk melyikünk jöjjön haza Usa-ból beteg szülőt ápolni röviden...

Azon vagyok, hogy beindítsam az itthoni asztalos vállalkozásomat, de alkalmazottként sajnos ennyit keresek, a "maszekom" pedig még nem tud hivatalos lenni.

2017. nov. 6. 13:34
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Ha szülőt ápolni jöttél, akkor nyilván van hol lakni és gondolom idővel vissza mennél - minek a lakás? Mondjuk azt sem értem, hogy ha haza kellett jönni ápolni a szülőt, higybtudsz mellette dolgozni és még feketezni is
2017. nov. 6. 13:41
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki:

Lakáscélú hitelnél a nettó jövedelmed max. 50%-a lehet a havi törlesztő.

A bruttó 140 az nettó 80-90ezer, ezért havi 40-45ezerrel számolj!

Az egy 10év alatt 5millió, de nem számoltam a kamatokat.

Ha orbitális szerencséd van, akkor 15 évre kamatostól megkaphatod, de járd végig a bankokat, hogy melyik ilyen engedékeny.

Ha el tudod intézni, hogy a vásárolni szándékozott ingatlanra tegyenek jelzálogot, (tehát megfelel a kritériumoknak) akkor nem kell adóstárs.

2017. nov. 6. 13:52
 8/22 A kérdező kommentje:

Utolsó na köszi ez hasznos volt, így már van értelme utána járnom...

Igen szülőt jöttem ápolni és van is hol laknom... nem a lakhatás itt a kérdés, hanem a műhelynek alkalmas épület...

+ nem mindenki szorul ám 24 órás ápolásra akire felügyelni kell... öreg és hülyül... de a nagyszüleim alapján még 20-30 éve is lehet vissza... anyám 71 de még él nagymamám is... asszem ez sokat elárul a családban lévő várható élettartamról :D

2017. nov. 6. 14:01
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
33 lesz az, utolsó, lévén annyi hajtható be hivatalosan ha nem fizet.
2017. nov. 6. 14:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

8-as válaszodra Kérdező:

Ha vállalkozás indítására szeretnél hitelt, akkor a vállalkozói kölcsönök kategóriában talán szerencsésebb keresgélned.

Nagyobb az igényelhető összeg és kisebbek a kamatok.

Akkor a megvásárolt épületet beviszed a vállalkozásba, ... de erről a bankokat kérdezd, mert ebben nem vagyok járatos.

[link]

2017. nov. 6. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!