Van olyan bank ami ad lakáshitelt fedezet nélkül?
Figyelt kérdés
Olyan 3 millióra lenne szükségem,és önerőnek van kb 300ezrem,illetve 600 ezer csok.Egyedül venném fel a hitelt,nem tudnék adóstársat sem.Mondjuk olyan nettó 150 ezer ft-os jövedelmre kaphatok ?2017. szept. 17. 21:04
1/7 anonim válasza:
Nincs!
Mivel ilyen kis értékű a megvásárolni szánt ingatlan ezért az sem biztos, hogy azt elfogadja fedezetnek.
2/7 anonim válasza:
Én végigjártam minden bankot, takarékszövetkezetet, mindent, de senki nem adott... viszont az ilyen kisértékű ingatlanoknál néha belemennek a részletfizetésbe, én is így tudtam házat venni.
3/7 anonim válasza:
lakáshiteleknél fedezet a ház...takarékszövetkezetnél próbálkozhatsz lakáshitel miatt. Nagyobb bank 5 millió alatti ingatlannal nem igazán foglalkozik.
Fedezet nélkül viszont személyi kölcsönt kaphatnál,de 3 milliót pláne fedezet nélkül viszont nem fogsz kapni személyi kölcsönbe egymagad ilyen jövedelemhez.
4/7 anonim válasza:
Kedves második!
A probléma ott van,hogy az általad javasolt egyezzen meg a tulajjal részletet fizet esetébe a CSOK-tól búcsút vehet
5/7 xswerdy válasza:
kedves utolsó: miért zárja ki a részletfizetés a CSOK-ot? (lehet, hogy így van, de kíváncsi lennék a miértre)
6/7 anonim válasza:
A csok az utolsó részlet és onnantól,hogy megírják az adásvételit 120 napja van a csok igénylésére.
7/7 anonim válasza:
Igen, ez esetben csok nélkül kellene megoldania... de másra nincs lehetősége szerintem... pénz nélkül nem lehet házat venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!