Mire érdemes figyelni könnyűszerkezetes ház vásárlásánál?
"Mire érdemes figyelni könnyűszerkezetes ház vásárlásánál?"
Hogy nehogy én legyek, aki megveszi!
No igen, kicsit megértem az előttem szólókat.
Amire mindenképpen figyelj, az a falvastagság. Már nem emlékszem a részletekre, de anno utánaolvastam, milyennek kell lennie egy jó könnyűszerkezetes háznak. Majd megnéztem egy könnyűszerkezetes házat. Szinte semmi falvastagság nem volt, részvétem annak, aki megvette.
Azóta egy jól szigetelt téglaházban lakom és nagy rajongója vagyok a hatalmas hőtároló tömegnek. Igen előnyös tud lenni, télen is, nyáron is. A jó hőszigetelő képesség önmagában nem az igazi.
Sose tudtam, hogy miből is készülnek ezek, nekünk hasonló, de CK lapból épült van és tökéletes.
Most látom, hogy ezeknél viszont farostlemez van lényegében. Ház ez tényleg egy garázs körülbelül, hanyagolnám...
Kedves Gabesz!
Te nem értesz hozzá, (különben nem kérdezted volna) és úgy gondolod, hogy mi sem és ezzel a kör bezárul.
A legjobb tanács az - és ez minden ingatlan vásárlására vonatkozik - hogy egy általad kompetensnek tartott szakértővel megvizsgáltatod a venni szándékozott ingatlant, hiszen milliók múlhatnak egy rossz döntésen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!