Lakható szép házat tudtok linkelni maximum ötmillióért? Pest, esetleg Nógrád megye érdekel.
szó se róla, egyáltalán nem nézem le a gyári munkásokat, de azért számomra kicsit felháborító (nyilván erről nem a gyári munkások tehetnek), hogy én 2 évig nappalin tanultam a felsőoktatási szakképzést, és kapok nettó 123ezret, a MAHLE-ban pedig úgymond semmi végzettséggel nettó 170et megkapsz. persze ebben benne van hogy folyamatos műszak, hétvége, leálláskor kötelező szabikivétel, stb., de akkor is, nem fair dolog. és ez nem a gyári munkás hibája, hanem a rendszeré, de valahogy nem fűlik hozzá odafent a foguk, hogy ezzel valamit is kezdjenek normális kereteken belül.
nem nézem le se a felszolgálót, se a benzinkutast, egyik szakmát-munkát végző embert sem, neharagudj, ha félreérthetően írtam. de ha pl. konkrét végzettséggel szeretnél elhelyezkedni, kicsi rá az esély, nagyon kell az ismeretség, és még olyankor sem garantált, főleg ha a felsőbb vezetőség dönt. pest megyében azért jelentősen több lehetőség van a gyerekednek is (már ha van, ill. majd ha lesz) képzések kapcsán, ha már dolgozik mellette sulit végezni még akár estin is, munkahelyekről meg ne is beszéljünk...
nem neveztem fősulinak. felsőoktatási szakképzést írtam, így rémlett, de most megnéztem neptunban, felsőfokú szakképzés néven futott, azóta nem tudom minek nevezik, főiskolán tanultam 2 évig.
ettől függetlenül, nem fair dolog. na de mindegy is, a lényeget azért megragadtátok.... egyébként megjegyzem, akinek ebből a szakból diplomája van, 20ezerrel kap többet a fent említett összegnél... az még mindig jócskán 170 alatt van. de erről még mindig nem a gyárban dolgozó tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!