Lakható szép házat tudtok linkelni maximum ötmillióért? Pest, esetleg Nógrád megye érdekel.
ha már lehet választani, inkább pest megyében nézelődj, nógrádot felejtsd el... :D innen csak elköltözni érdemes :D
egyébként jófogáson, ingatlan.com-on állítsd be keresőben h pest megye, max 5 millió, lakás/ház. ha jól tudom, van ahol lehet szűrni az állapotot is.
5 millióért van ház, más kérdés, hogy az milyen állapotú, milyen felszereltségű, mennyire van zűrös helyen, milyenek a munka és megélhetési lehetőségek.
Normális házat 7-10 alatt még nem láttam, valamelyik részlet mindig hibázott.
Ömmmmm. Csóró a megye és sok az ingyenes szoláriumbérletes.
Az, hogy valaki 300 Km-ről nem akar felköltözni Pestre még megértem, de ha már Pest mellé menne valaki az marhaság, Pest az ország "leggazdagabb" megyéje, legtöbb munkahely, hülyeség lenne kihagyni.
az ingyenes szolibérleteseket teljesen kihagytam abból a megállapításból, hogy mindenképp pest megye :D de benne van ez is, bár ettől függetlenül azért arrafelé is van egy jópár belőlük.
valóban szegény megye, hátrányos helyzetű több szempontból is, nagyon kevés a munkahely, sokkal jobb a fizetés pest megyében, mint itt, ugyanabban a munkakörben, több lehetőség szinte bármire, jobb életszínvonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!