Lakható szép házat tudtok linkelni maximum ötmillióért? Pest, esetleg Nógrád megye érdekel.
Figyelt kérdés
2017. okt. 12. 16:03
11/30 anonim válasza:
Szentendrei-szigeten Horány és Surány, de nagyon gyér a közlekedés.
13/30 anonim válasza:
Kisebb, rossz közlekedésű, Budapesttől távolabbi falvakban érdemes nézelődni. Jó közlekedésű agglomerációban ennyiért egy fél telket kapsz, rajta valami bungalóval, amit még le is kell bontanod...
Múltkor Szigethalmon nézelődtünk, ami egyébként nem is annyira rossz, de elég foscsi a közlekedés onnan, ott is 13-14M volt a közepes állapotú ingatlan.
14/30 anonim válasza:
Horány nem annyira rossz, közel van a komppal Dunakeszi, a 2-e úton sok busz jár. De van hekyi elektromos busza is Szigetmonostornak, az elvisz a másik révig, ott van a 11-es út, sok busszal.
16/30 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon vicces kérdés.
Inkább így fogom fel.
17/30 A kérdező kommentje:
Rosszul fogod fel. Pest megye, Ipolydamásd, vagy Perőcsény igenis lehet ennyiért lakható házat venni.
2017. okt. 13. 17:19
18/30 anonim válasza:
Ha ennyi van, ennyiért kell venni. Vanbak lakható weekendházak faluk szélén.
19/30 anonim válasza:
az ingatlan.com 142 találatot ad ki 5 milla alatti Pest megyei házra, lehet tehát keresgélni
20/30 anonim válasza:
hát, ha gyárban akarsz dolgozni, az van b.gyarmat mellett is 3, de én a végzettséghez kötött munkahelyekre gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!