Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egyetemistaként - ha megtehetn...

Egyetemistaként - ha megtehetnétek - a belvárosban laknátok Pesten egy jónak mondott lakóparkban vagy a kül-kertvárosban Budán?

Figyelt kérdés
Előbbi ugye köpésre van mindentől, utóbbiból kocsiból kell bejárkálni.
2017. aug. 28. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemistaként egyértelműen belváros. Kocsival egyetemre? Minden nap? Jesszus... soha... :)

Ez az 5 év az ember életében az egyetlen, amikor Budapest belvárosa élhetőnek számít, sőt... sose voltam nagy bulizós alkat és nem is "pia-szakra" jártam, de fél év után beköltöztem belvárosba.

Most már külváros, két gyerek, vissza nem mennék semmi pénzért, de egyetemistának az való.

2017. aug. 28. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemistaként reggel 8-tól benn voltam simán 6-7-ig, de akár tovább is, úgyhogy tök mindegy, hogy hol alszom. Minél közelebb, annál jobb.
2017. aug. 29. 05:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Kilopja a szemünket is az elit, de ne tegyük szóvá, mert megharagudnak, és az, szerintük a frusztráltság jele.
2018. júl. 8. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!