Egyetemistaként a VIII. kerületben hol nem veszélyes lakni?
Köszönöm a választ!
A Népszínház utca a Népszínháznegyedhez tartozik? Mert én végigsétáltam rajta, és a biztonságérzetnek szikráját sem éreztem. De ha minden igaz, lehet, hogy sikerül találni albérletet a hetedik kerületben, és akkor legfeljebb utazok kicsit.
Corvin negyed nagyon jó lett, eléggé ki van világítva, s egy garzon is egész megfizethető szerintem. Mint pl. ez: [link]
Én csakis ilyen új lakásba mennék, új ház, kulturált környék,s mégiscsak jobb, mint egy gangos régi ház, nem?
Hátha még nem késő a lakás-választásához, csak ma vettem észre a kérdésed.
Egyébként van kicsit olcsóbb is hirdetve, s mindig próbálj meg "alkudni", általában engednek valamennyit.
A Corvin negyednek a közlekedési kapcsolata is kiváló, akár pesti, akár budai egyetemre mennél, metró, busz, villamos, minden van.
Ez picit olcsóbb, mint az előző: [link]
Ezt itt hagyom, most találtam a kérdésre és hátha valakinek még segítség.
Én a VIII. kerület, Százados negyedben lakom.
Újépítésű házak, legutolsó generációs háromemeletes panelok, belső parkok, rengeteg fa.
Családosok, fiatalok, futók, kutyasétáltatók, tele levő játszótér.
Kb. olyan, mint Újbuda.
A Kálvin tér több úton keresztül is fél óra.
Ott a Stadionok, ahonnan mindenfelé utazhatsz, tudsz ebédelni.
Aréna Pláza közel.
Kellemes hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!