Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan tudnám házamat ki...

Keresek93 kérdése:

Hogyan tudnám házamat ki alakitani?

Figyelt kérdés
Sziasztok 23 fiatal vagyok jelenleg 120-ezer ft keresek barátnöm szint ugy 8 milios házhoz hogyan juthanék hozá? Rövid idön belul család segicség kizárt és kuföldi munka is! Csak Magyarországon!

2017. júl. 16. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak 20ezret lehet fundamentával, viszont a bnőd is kezdhet egyet és akkor az már havonta 40ezer, de 4 évet kell várni vele. Miért ilyen sürgős? Nem értem minek akar vki házat, ha nem engedheti meg magának
2017. júl. 16. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Lottó nyeremény nélkül esélytelen. 8 milliós ház +a vásárlás költségei (ügyvéd, földhivatal, stb) + vagyon szerzési illeték + költözés költségei, és már bőven 9 millió feletti forint kell.
2017. júl. 17. 03:43
 13/20 anonim ***** válasza:

"minimum 2 évem lenne gyutögetni!"

Úgy érted, maximum?

2017. júl. 17. 05:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, válts fizetési kategóriát.
2017. júl. 17. 11:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha saját kecót akartok, kénytelenek lesztek engedni az árból... nem bp de egyéb megyeszékhelyek környékén 20km körzetben ki lehet fogni pofás kis kecókat 2-3millióért, ami aztán néhány év alatt kipofozhattok... ha zártkert is játszik nálatok aklor még jobban járhattok... az én házam 130nm, 3 szintes, 3szoba, 2 fürdő, zártkert,

Székesfehérvár 15km-re, 3500.000ft ért vettem. Fiatalon, akár gyerekkel tökéletes... egyre többen választanak zártkerti ingatlanokat lakásnak.

2017. júl. 17. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:

"Ha a zártkerti jelleghez igazodóan mondjuk gazdasági épület, akkor hiába lakás minőségű az épület, annak illetéke 10% lesz, azaz nem számít lakóngatlannak, nincs hozzá fél szoc.pol., lakóingatlanvásárlási jellegű hitel, stb...

Ha családi ház a megnevezése a tulajdoni lapon, akkor kedvezményes illetékkel vásárolható és minden szempontból lakóingatlannak tekintendő.

Azonban az önkormányzatok a belterületi ingatlanok tekintetében felelnek nagyobb felelősséggel az ottani infrastruktúráért, útért, közművekért, szemétszállításért, ugyanez a felelősség a külterületen nem ilyen szigorú, azaz külterületi lakóingatlan esetében ilyen hátrányok még érhetik a vevőt."

[link]

2017. júl. 17. 16:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Kimégy külföldre, dolgozol 5 évet, hazajössz és teljesül a csak Magyarországon kérés. B verzió: Dolgozol 10 évet, félreteszel 3 milliót, majd felveszel 5 milliót hitelbe a házra, fizeted 40 évig, utána lesz egy akkorra 70 - 80 éves ingatlanod majd nem sokra rá elköszönsz ettől a világtól. Jah, hogy mi értelme van ennek így? Százezrével keresik ennek a kérdésnek a válaszát ebben az országban. C verzió bevállalsz 3 gyermeket és CSOK, csak ugye az új lakásra vonatkozik akkor meg neked se elég a 8 millió, aztán 3 gyereket nevelni meg még ugye hitelt is, olyankor kb. megzápulsz mint a legtöbben. Hajrá vagy ébresztő, egyremegy, nem kell parázni. Nekem se lesz másoknak se, mindenki a szülei viskójában marad, vagy elmegy külföldre szerencsét próbálni. Gyakorlatilag ez a generáció már nem kapja meg kétkezi kemény munkával azt amit biztosan megkapott az előző. Tehát amikor Bölcs Vezérünk azt mondta, hogy reménykedünk, hogy a következő generációnak több lesz jobb lesz, nos akkor a saját közvetlen családjára értette legfeljebb, vagy nem húzott még álruhát mint az a bizonyos Mátyás az igazságos. Bár húzna és látná, hogy mennyire tévedett. Mennyire kellenének azok az olcsó panelházak tízezrével, amit ők annyira vissza akarnak bontani. Mennyire kellene lakótelep, olcsó, panellakás ma is, amihez összetennék a kezüket a mi generációnk. De el se tudják képzelni, hogy az általuk annyira utált panelért mások egy életen át vágyakoznak mert nekik az is egy álom volna.
2017. júl. 19. 21:05
 18/20 anonim ***** válasza:
21:05 ahelyett, hogy a bölcs vezért szidnád mondjuk tanuljatnál is. Én pontosan 18 évet tanultam, van jó munkahelyem és hitelmentes lakásom, pedig 25 éves vagyok. Miért? Mert nem a kormányt szidom a saját szerencsétlenségem miatt, hanem inkább tanulok, hogy jobb munkahelyem legyen. Jah és még csak nem is Pesten élek. Aki a 3 gyerek gondolatától is megzápul, ott bajok vannak de komolyan. És a CSOK egyébként sem csak 3 gyerek esetén jár, aki a CSOK-ot emlegeti, illetve okoskodik bele, legalább utána nézhetne, hogy is működik pontosan.
2017. júl. 19. 21:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Na szoval akiknek edig nem irtam vagy nem válaszoltam el olvasgadtam a komenteket és meg lepö modon azt olvasom hogy nagyon nincs rá mod hogy legyen házam 2 év alat 23 évesen vagyis 25 szoval akár hogy nézem vagy a saját tudatlanságom vagy az álam romlotsága miat de egy 25 éves magyar fiatalnak nem lehet háza!!... Ez nagyon szomoruvá tesz mert sajnos okos tanult ember nem vagyok egy egyszeru szaros szerkezetlakatos vagyok sem tanult sem okos sem mérnök nem vagyok csak egy rossz szakmukás! Aki napi 8 órába 50 kilokat emel hegeszt öszerak épit! Akor ezekszerint annyit érek mint egy hajléktalan életem nagy álma a barátnömel egy saját 3 szobás kis lakás auto és egy gyermek autom van barátnöm van akit nagyon szeretek gyermek és a ház akor ki marad! Ugy szeretem volna ezeket a dolgokat a kis családomnak meg adni de 120 ezer havi fizetésböl vagyis 180 ha éjel napal minden szombaton megyek ezt igy ugyérzem kevés vagyok! Bocsánat a fogalmazás és a helyesirási hibák miat de Dixlesziás is vagyok merö szerencsémnek köszönhetöen!
2017. júl. 21. 19:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtuk, hogy nem lehet, csak hogy ilyen rövid időn belül nem. Apukám sem diplomás ember, szobafestő, katonaság mellett megcsinált a saját vállalkozását és mire leszerelt volt egy 2 szintes háza. Igaz 25 évvel ezelött ezt könnyebb volt megtenni, de ha nem ilyen rövid időt szabnál erre és skatujáznád be magad, akkor menne az elöbb vagy utóbb.
2017. júl. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!