Csak kíváncsiságból érdekel, más melyiket választaná?
Nem valószínű hogy befolyásolja a döntésemet, csak úgy érdekel mások véleménye...
1. Lehetőség 85négyzetméteres faluközfonti, munkalehetőségtől 25km vályog kádárkocska 3szoba felújított(új tető, felújított falak)központi fűtés vegyes tüzelésűvel termosztáttal+kandallo az egyik hálóban.
3000négyzetméter telek (szomszédok kertje alapján jó termőföld)
1600fős nyugodt csendes falu, rendőrség kriminalisztikai térképe szerint évi 3 bejelentett rablás a max...
15km Balaton
2. Lehetőség
3 szintes (1pince; 2 nappali, kisszoba, kiskonyha, kisfürdő; 3 két háló kis folyosó bazinagy terasz örök panorámával egy hatalmas horgásztóra.
Zártkerti de minden szomszéd lakott, 1 utcánnyira már belterület, vezetékes víz csatorna minden van.
Tégla, szigeteletlen, 20 éves ház, fűtés jelenleg nincs benne.
1660 lakosú falu, 400cigány de helyiek beszámolói szerint békében élnek, rendőrség kriminalisztika térkép, 2 bejelentett bűneset évente.
4300négyzetméter telek, tele főleg gondozattlan szőlővel.
25km munkalehetőségtől csak a másik irányba mint az 1, 20 km Budapest:)
1. Lehetőség 6millió 4millió önerővel + hitel, azonnal költözhető
2. Lehetőség 4millió, belső burkolatokat fel kell újítani és fűtést kell intézni bele, kémény van. Tehát nem azonnal költözhető,
Jelenleg havi max 25000ret tudok mozgósítani a fizetésemből és 4000.000 ft-m van.
A kérdésedben szinte minden szempontot figyelembe vettél, csak pont a korodról nem írtál. Az csak a későbbi kommentedből derül ki, hogy fiatal vagy, még gyereked sincs. Pedig ez nagyon lényeges szempont otthonválasztáskor. Lásd, én világéletemben úgy tartottam, hogy városban csak LAKNI lehet, ÉLNI nem. Mégis bő 40 évig a város levegőjét rontottam, mert a gyerekeim jövője szempontjából az volt célravezető. Csak utána költöztem vidékre.
Hogy a kérdésre válaszoljak, ha már önállósodó korban levő gyerekeim lennének, habozás nélkül a második lehetőség mellett döntenék. Így viszont nem is kérdés, hogy az első alternatívát kell választanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!