Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csak kíváncsiságból érdekel,...

Csak kíváncsiságból érdekel, más melyiket választaná?

Figyelt kérdés

Nem valószínű hogy befolyásolja a döntésemet, csak úgy érdekel mások véleménye...

1. Lehetőség 85négyzetméteres faluközfonti, munkalehetőségtől 25km vályog kádárkocska 3szoba felújított(új tető, felújított falak)központi fűtés vegyes tüzelésűvel termosztáttal+kandallo az egyik hálóban.

3000négyzetméter telek (szomszédok kertje alapján jó termőföld)

1600fős nyugodt csendes falu, rendőrség kriminalisztikai térképe szerint évi 3 bejelentett rablás a max...

15km Balaton

2. Lehetőség

3 szintes (1pince; 2 nappali, kisszoba, kiskonyha, kisfürdő; 3 két háló kis folyosó bazinagy terasz örök panorámával egy hatalmas horgásztóra.

Zártkerti de minden szomszéd lakott, 1 utcánnyira már belterület, vezetékes víz csatorna minden van.

Tégla, szigeteletlen, 20 éves ház, fűtés jelenleg nincs benne.

1660 lakosú falu, 400cigány de helyiek beszámolói szerint békében élnek, rendőrség kriminalisztika térkép, 2 bejelentett bűneset évente.

4300négyzetméter telek, tele főleg gondozattlan szőlővel.

25km munkalehetőségtől csak a másik irányba mint az 1, 20 km Budapest:)

1. Lehetőség 6millió 4millió önerővel + hitel, azonnal költözhető

2. Lehetőség 4millió, belső burkolatokat fel kell újítani és fűtést kell intézni bele, kémény van. Tehát nem azonnal költözhető,

Jelenleg havi max 25000ret tudok mozgósítani a fizetésemből és 4000.000 ft-m van.

2017. júl. 12. 10:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Most teljesen összezavartál!

Hogy tudnak ugyanabba a városba suliba járni, ha az 1-es 15 km-re van a Balatontól, a 2-es 20 km-re Budapesttől.

Elmagyaráznád kérlek?

2017. júl. 12. 14:54
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá!

Ne is számíts válaszra 21-es, megint belefutottunk egy szar kamuba.

Voltak a történetnek egyéb gyenge pontjai is, de elnéző voltam, mert nem is feltételeztem, hogy már ebben a kategóriában is itt vannak.

Úgy látszik ezt is el kell hagyni, mint a családi és felnőtt kapcsolatokat, ... vagy az egész Gyakorit.

Csak azt sajnálom, hogy ameddig ezzel foglalkoztam, nem inkább egy jó könyvet olvastam, vagy a kutyával játszottam, mert ezeknek legalább lett volna értelmük.

Kérdező!

Engem is csak kíváncsiságból érdekel, hogy mi motivál ilyenkor? Unatkozol? Vagy ennyire sikertelen az életed?

Ennyire magányos vagy?

Az mondjuk már egyértelmű volt nekem, hogy nő vagy, esetleg egy meleg hapsi, de a részletek is érdekelnének!

Írd már meg privátban, hogy megértsem!

2017. júl. 12. 16:08
 23/43 anonim ***** válasza:
66%

Nem vitatkozni akarok csak helyesbítek (TKérdező helyett)

Balaton - I.es lakóhely = 15km

I.es lakóhely - Munkahely = 25km

Munkahely - II.es lakóhely = 25km

II.es lakóhely - Budapest = 20km

Ez (ha egy egyenesen nézzük) ~85km, ami akár még igaz is lehet.

Tehát (feltételezés)

Balaton - Balatonvilágos

I.es lakóhely - Polgárdi

Munkahely - Székesfehérvár

II.es lakóhely - Baracska

Budapest - Bp.

2017. júl. 12. 16:51
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nagyon kedves vagy 23-as, hogy fogadatlan prókátorkodsz, de még a te erőltetett olvasatodban sem jön ki a történet.

Gondolom te vagy a kérdező, csak egy másik nickkel és eddig tartott ezt térkép segítségével kiókumulálnod!

Hát figyelj!

A sztoriban nem volt róla szó, hogy a Balatonnál merre, csak a Balatontól 15 km-re, ez lehet akár Balatonmáriafürdőtől, vagy Keszthelytől is 15 km-re, ami plusz 80 km.

Nem volt róla szó, hogy Budapesttől merre 20 km-re, ez lehet Budapesttől keletre is és akkor ez még plusz 100 km.

De tudod mit? ( Ha már ennyit dolgoztál!:)

Rendben fogadjuk el, hogy az egyik Polgárdiban van, a másik Baracskán!

Meséld már el nekem, hogy miért fognak járni a képzeletbeli gyerekek busszal 50 km-t általános iskolába,(tehát középre) amikor az egyik helyen 2, a másik helyen 3 általános iskola van?

Ne erőlködj, mert nevetséges!

2017. júl. 12. 17:13
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Ja és Polgárdinak 7ezer, Baracskának 3ezer a lakosa, tehát mégsem Polgárdi és mégsem Baracska! :D :D :D

Pfff!

2017. júl. 12. 17:16
 26/43 anonim ***** válasza:
33%

T.75%os!

Nem akartam prókátorkodni! És nem a kérdező vagyok! De nem kell ilyen agresszívnek és feszültnek lenned, mert idő előtt elvisz a szívroham!

2017. júl. 12. 18:35
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Agresszív lennék és feszült?

Ezt honnan állapítottad meg?

Ja tudom!

Húsz éve ismersz és látod a különbséget aközött, hogy milyen, amikor nem vagyok agresszív és feszült.:)

Vagy te vagy a háziorvosom. (?)

Na mindegy!

Tény, hogy nem szeretem ha hülyének néznek és kihasználják a segítőkész jóhiszeműségemet, de egy gyakoris troll nem az a kategória, ami miatt feszült lennék.

Ha nem te vagy a kérdező, akkor nem te vagy, ennél nagyobb sérelmed ne legyen az életben, hogy ezt feltételeztem!

Ugyanis itt már számtalan példa volt erre.

2017. júl. 12. 18:51
 28/43 A kérdező kommentje:
23# körbelőte, amúgy durván kerekítettem szándékosan, mivel nagyon olcsó házakról van szó, nagyon jó helyen és nem akarok tippeket adni annak aki keresgél rajtam kívül...
2017. júl. 12. 19:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

"Tény, hogy nem szeretem ha hülyének néznek és kihasználják a segítőkész jóhiszeműségemet,"

Ezt senki sem szereti igazad van!

"Ha nem te vagy a kérdező, akkor nem te vagy, ennél nagyobb sérelmed ne legyen az életben, hogy ezt feltételeztem! "

Ebben is legyen igazad!

"Ugyanis itt már számtalan példa volt erre."

Ez is igaz! Volt egy szerb lakókocsis munkásokkal építkező a végére már a Kérdező se tudta ki kivel van!

2017. júl. 12. 20:01
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha már idefáradtál, adnál arra is választ, hogy miért fognak a "gyerekeid" 50 km-t utazni általánosba? ... ha majd iskolások lesznek?

Mesélj Andersen! :D

2017. júl. 12. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!