Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csak kíváncsiságból érdekel,...

Csak kíváncsiságból érdekel, más melyiket választaná?

Figyelt kérdés

Nem valószínű hogy befolyásolja a döntésemet, csak úgy érdekel mások véleménye...

1. Lehetőség 85négyzetméteres faluközfonti, munkalehetőségtől 25km vályog kádárkocska 3szoba felújított(új tető, felújított falak)központi fűtés vegyes tüzelésűvel termosztáttal+kandallo az egyik hálóban.

3000négyzetméter telek (szomszédok kertje alapján jó termőföld)

1600fős nyugodt csendes falu, rendőrség kriminalisztikai térképe szerint évi 3 bejelentett rablás a max...

15km Balaton

2. Lehetőség

3 szintes (1pince; 2 nappali, kisszoba, kiskonyha, kisfürdő; 3 két háló kis folyosó bazinagy terasz örök panorámával egy hatalmas horgásztóra.

Zártkerti de minden szomszéd lakott, 1 utcánnyira már belterület, vezetékes víz csatorna minden van.

Tégla, szigeteletlen, 20 éves ház, fűtés jelenleg nincs benne.

1660 lakosú falu, 400cigány de helyiek beszámolói szerint békében élnek, rendőrség kriminalisztika térkép, 2 bejelentett bűneset évente.

4300négyzetméter telek, tele főleg gondozattlan szőlővel.

25km munkalehetőségtől csak a másik irányba mint az 1, 20 km Budapest:)

1. Lehetőség 6millió 4millió önerővel + hitel, azonnal költözhető

2. Lehetőség 4millió, belső burkolatokat fel kell újítani és fűtést kell intézni bele, kémény van. Tehát nem azonnal költözhető,

Jelenleg havi max 25000ret tudok mozgósítani a fizetésemből és 4000.000 ft-m van.

2017. júl. 12. 10:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a megértésedet!

Adjunk egy virtuális pacsit egymásnak!:)

2017. júl. 12. 20:08
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon kispályás vagy!

Én nem vergődöm tovább veled, idióta troll!

2017. júl. 12. 20:10
 33/43 anonim ***** válasza:
49%
A kérdező helyében Székesfehérváron vennék egy társasházi (akár panel) lakást - nem tudom az ottani lakásárakat de biztos van 6-ért ott valami jó. A házra sokat kell költeni később is hiába jó állapotú és sokat kell dolgozni a ház körül - persze aki ezt vállalja akkor oké. A házak ilyenek és sokan azért laknak inkább lakásban mert egy lakás kevesebb anyagi és egyéb gonddal jár.
2017. júl. 12. 20:13
 34/43 A kérdező kommentje:
Azért akarok házat, mert szeretek kertészkedni, meg a csendet és nyugalmat.
2017. júl. 12. 21:48
 35/43 A kérdező kommentje:
Hogy miért kéne 50km utazniuk a gyerekeknek? Mert mindkét faluban csak 4. Ig van iskola azért.
2017. júl. 12. 21:48
 36/43 A kérdező kommentje:

Egyébként meg nem hót mind1 nektek melyik ház hol van? Annyi volt a lényeg, hogy az egyik a balatonhoz van közel a másik meg Bp hez m7en...

Azt meg marhára nem akarom mutogatni itt, hogy melyik milyen, egyiket sem hírdeti nagy hírdető oldal mindkettő kis ingatlaniroda honlapján van, de ha beírnám ide, hogy hol, egyszerű lenne megtalálni... és most, hogy a héten eldöntöm melyik legyen, csak kíváncsi voltam melyikre ki szavaznának többen... ennyi... pont semmi értelme nem lenne ilyen kérdést troll alapon kiírni... de ha ezt akarod hinni, hát hidd...

És mi az, hogy kihasználom a segítőkészségedet... basszus azzal, hogy válaszolsz egy 1. Vagy 2. Választ, azzal te segítettél nekem? Ha nehezedre esik a faxnak gykzol?...

2017. júl. 12. 21:58
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nehezedre esik a faxnak gykzol?"

Nem esik nehezére, csak annyi a troll manapság, mint égen a csillag! És néha-néha mellétalál az ember!

2017. júl. 12. 22:01
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem talált mellé és én sem találtam mellé!

Ki a francot akarsz te hülyének nézni?

Ne bőszíts tovább, mert jelenteni foglak és az adminokat nem verheted át, fogják látni az előéletedet.

Ez az iskola dolog nagyon gáz, akármit hablatyolsz, hogy védd magad! Ennyit sikerült kiötlened kb. 10 óra alatt, hogy Pest és Somogy megyében nincs 8 vagy 12 osztályos általános iskola, ezért kell majd a nemlétező kölkeidnek

50 km-t utazni.

Jézusom!

2017. júl. 12. 22:27
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már mutasd meg, hogy ki és hol kérdezte, hogy hol az ingatlan? Bedrogoztál, vagy a pohár fenekére néztél?

Ne csináld a műfelháborodást, mert egyre szánalmasabb vagy!

Veszíteni tudni kell!

2017. júl. 12. 23:01
 40/43 A kérdező kommentje:

És szerinted honnan a frászból kellene tudnom, hogy hol hány iskola van, ha soha nem kellett ezzel foglalkoznom... csak azt tudom, hogy székesfehérváriként volt 4polgárdii bejárós osztálytársam is, meg volt lovasberényi vagy kálózi is...

Jó ez esetben lehet, hogy nem a suli miatt, de másmiatt időnként biztosan kell majd buszozniuk az amúgy tényleg nem létező gyerekeimnek... szerinted miért is akarok családi házba költözni? Talán mert családalapítás előtt állok...

2017. júl. 13. 05:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!