Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Beperelhet valaki egy ház...

Beperelhet valaki egy ház miatt ha van hagyatékim? Ha mégis akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2 éve hogy elhunyt a faterom és hát, egy fél ház és hiába próbálom eladni nagybátyám folyton elkergeti a vevőket, érdeklődőket ami elég idegesitő tud lenni. Emeletes házrol van szó övé az emelet enyém a földszinti rész. Mit kellene lépnem hogy leszálljon rollam?

2017. júl. 2. 10:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Pedig ez utóbbi nem rossz ötlet!

Jó, akkor ne cigókat költöztess be, hanem valami lumpen prolit, aki nem lesz szégyenlős levágni neki egy masflást és nem lesz rá bizonyíték, ha már te ezt nem mered meglépni.

2017. júl. 5. 17:37
 22/30 anonim ***** válasza:

Cigókat semmiképp! Lelakják a házad és felhalmoznak egy csomó közüzemű tartozást. Aztán meg nem akarnak kiköltözni...

Nem kell az neked.

2017. júl. 5. 23:03
 23/30 A kérdező kommentje:
Igen, nem hiányzik ezért nem kezdek cigókkal, eladni se akarom cigónak mert attol tartok átvernek, jobb nem kezdeni ilyen retkekkel, olyannak eladnám aki rendbe rakná, viszont olyat nem találtam még aki nem verne át viszont őt meggyepálná párszor
2017. júl. 5. 23:14
 24/30 anonim ***** válasza:

Gondolom Romániában is van elvásárlási joga a társtulajdonosnak. Vagy nem?

Ha van, akkor állíts oda hozzá egy nem túl bizalomgerjesztő figurával, hogy van vevő a házra ennyiért és ennyiért (annyit mondj, amennyit te akarsz érte kapni) vagy megveszi tőled ennyiért, vagy jön az új tulajdonostárs, akit máris bemutatsz neki.

Hidd el, kapkodni fogja magát a megvétellel!

Az illetőnek meg fizess valamit!

2017. júl. 6. 09:27
 25/30 anonim ***** válasza:
*jav: elővásárlási joga
2017. júl. 6. 09:28
 26/30 A kérdező kommentje:
Ez nem is rossz ötlet, de fizetni nem hinném hogy fog, pedig lánya full gazdag, neki ez csak ingyen kellene mert hogy szerinte őt illeti, adna érte 5000 eurót max 10 et azt cső... egyszerűen nem fogja fel hogy nem ennyit ér, meg hogy nekem is ugyan olyan jogom van a részemhez mint neki, szerinte hagyatéki se hiteles mert nem volt jelen, nem ir alá, de miért kellett volna neki ott lenni, neki miért kellett volna aláirni?
2017. júl. 6. 11:47
 27/30 kovpet ***** válasza:
Mindegy, hogy mit gondol, nem a vélemények döntenek egy vitás kérdésben, hanem a jogszabályok.
2017. júl. 6. 11:55
 28/30 anonim ***** válasza:

De fog fizetni, hidd el!

Senki nem akar egy házban élni valami szutyok bűnöző, életveszélyes csapattal.

Csináld! Egy próbát megér!

2017. júl. 6. 12:31
 29/30 anonim ***** válasza:

... vagy tényleg add el!

Szerintem ezt a kérdést már nagyon körbejártuk.

Mást javasolni nem nagyon lehet, mint amiket leírtunk, neked kellene határozottabban fellépni és leüvölteni a fejét, hogy a jogaid gyakorlásában akadályoz és beígérni neki, hogy TE JELENTED FEL emiatt!

Attól meg hogy ő feljelent, én a helyedben nem félnék, ha te jogosan cselekszel.

2017. júl. 6. 12:35
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem félek a feljelentéstöl mert sokat nem ér vele, de viszont ez egy hurcolás, most őszintén kinek hiányozna az ha csak úgy feljelentenék? Én nem tudom mitöl hülyült meg ez a pali de tiszta debil, neki is van elég gondja, prosztata daganat, cukorbeteg mégis ilyen rosszindulatu
2017. júl. 6. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!