Villanyszámla! Minden hónapban telefonon diktálom a villanyóraállást, mégis mindig más óraállás szerint számláznak. Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Minden hónapban kb. 150 KW-ot fogyasztok, ennyit is diktálok az óraállás szerint, de a számlán mindig csak ilyen 95 kW szerepel. Nem értem. Akkor minek diktálom? Ha bemegyek az e-onhoz, tudják korrigálni?2011. márc. 10. 19:03
2/5 Olga néni válasza:
Persze, tudják korrigálni a személyes bediktálás alapján.
3/5 anonim válasza:
Ha mindig ugyanannyit számláznak, akkor általányra vagy téve. Személyesen tudsz csak érdemben intézkedni. Sürgősen, mert leolvasásnál igen tetemes lesz a különbséged, amit fizetni kell.
Lehet, figyelmetlenségből nem veszik figyelembe, hogy diktálod a fogyasztást.
4/5 anonim válasza:
ELMÜ-nél úgy van, hogy meg van határozva egy időszak, amikor be lehet jelenteni, és csak akkor fogadják el. Ha más időszakban akarnád bejelenteni, akkor a diktálási időszak végén csinálnak egy hozzávetőleges számlát a korábbi fogyasztások szerint. Lehet hogy az EON is hasonlóan csinálja.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam bent az E-onnál. Kértem egy számlát a pillanatnyi óraállás és az elmaradt kw-ok alapján. Mostmár elvileg jól kellene számlázniuk. Az ügyintéző szerint nem diktáltam az óraállást több hónapja. Mondom persze...még fel is írtam mindig az állást. Na mindegy, nem akartam vitatkozni vele. Remélem már nem lesz gond.
2011. márc. 11. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!