Panelprogramos lakás vásárlás Gazdagréten?
Panelprogram jó dolog, főleg ha ablakot is cseréltek.
Napelemes ház már veszélyesebb, a kormány tervezi megadóztatni a napelemeket.
Gazdagrét helyett Őrmezőt ajánlom. Mi itt lakunk. A 4-es metró baromi jó, sokkal kisebb ez a lakótelep, csendesebb is. És itt minden ház szigetelt,van miből választani.
Gazdagrét közlekedése nagyon ótvar!
Off
Épp tegnapi Szomszédok részben panaszkodott Lenke néni egyik vevője, hogy látogatóba jött a lakótelepre, és milyen rossz ide a közlekedés.../95 körül tart a sorozat./
Bő húsz év alatt nem tudtak egy normális tömegközlekedést kialakítani? Szééép...
Azért abba gondolj bele, az a "3 megálló a metrótól" az +20 perc oda, +20 perc vissza ha bárhova menni akarsz, mondjuk munkába.
Jártam már 50 perces távra dolgozni, az nagyon sok. 20-30 perc ahhoz képest ég és föld.
Őrmezőn is ott a spar, van pékség, gyógyszertár, orvos, kisbolt, zöldséges, bölcsi, ovi, suli, gyrosos, fagyizó, donpepe (nagyon jó kajákkal), káros szenvedőknek népinemzetidohánybolt + lottózó.
És szerintem 25M-ért már 3 szobást (1+2fél, vagy 2+fél) kapnál ott, ha nem viszik el az orrod elől..
Kedves Kérdező! Én jelenleg a budaörsi lakótelepen lakok és imádom. Ha be kellene költöznöm Budapestre akkor én is MAXIMUM Gazdagrétre lennék hajlandó menni. Azt gondolom valamit valamiért... Nekem megéri 25 perccel többet utaznom, ha be kell mennem a városba azért cserébe, hogy nyugis helyen élhetek.
Viszont magán kérdés:
Mennyi hitelt kell felvennetek és hogyan fogtok kijönni belőle? Hány évre vesztek fel, milyen konstrukciókkal?
Nagyon örülnék, ha cserélhetnénk kicsit eszmét, mert mi pont most kezdenénk nézelődni és szép lassan eladni a lelkünket, ugyanakkor nagyon megvagyunk ijedve az ilyen lakásárak láttán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!