Képesek lennétek elárverezett lakást megvenni? Nem lenne furcsa olyan lakásban lakni, ahonnan előzőleg kilakoltattak valaki (ke) t?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 21:39
11/14 anonim válasza:
Kedves 10-es, amiket felsoroltál, azok érthető és sajnálatos emberi szempontok.
Csakhogy:
Mire egy lakás eljut az árverezésig, az nem 2 nap.
Amikor valaki felismeri, hogy nem tudja fizetni a kötelezettségét, akkor ne a lakást hagyja elúszni, hanem adja, cserélje el egy szerényebbre, vagy vidékire, vagy adja el a tulajdonjogot és a továbbiakban lakbért fizetve ott lakhat.
Vannak lehetőségek.
12/14 anonim válasza:
De. Szerintem ha lakást veszel, sorsot is veszel.
Előnyben részesítem azt az ingatlant, amit azért adnak el, mert előrelépés van a tulajdonos életében, és szebbe, nagyobba megy, pl. mert beért a szerelmi élete vagy újabb baba jön, vagy meggazdagodott.
13/14 anonim válasza:
És azt is, aki azért adja el, mert nagy és rossz, kisebbe, de jobba költözik.
14/14 pptomi válasza:
Igen, képes lennék. Mivel árverezik, valaki megveszi előbb-utóbb, miért ne én legyek az. Eddig 70% becsértéken lehetett megvenni, most már piaci áron lehet néhány hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!