Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen Debrecenben élni?...

Milyen Debrecenben élni? Pestről költöznénk le. Munka van? Befogadnak, kulturális élet? Biztonságos? Kisebbségek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 3. 16:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Dunántúlról így látják:

[link]

Állás van - pl. a BMW-nél:

[link]

2018. okt. 30. 10:18
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok, 6-ossal mi már beszélgettünk itt a gyiken erről, rájöttem :DD ismerős vagy. Ha Volvo XC60 van a feneked alatt persze, hogy elégedett vagy :D (friss élmény). A Bmw gyár 5 év múlva indul, addig csak a felépítésében lehet részt venni.

Kérdező 40 évesen adminisztrációs munkakörben 120 ezret kaptam kis létszámú de jól menő kft-nél és az IT is annyit akart adni back office-ban 2 nyelvvel. De azért csak gyere...

Főleg, ha szereted a szökőkutakat...

A Sinai párhuzamos a Füredivel ami 4 sávos szóval iszonyat forgalmas. Annak van a belső oldalán. Helyiek közt a Tócóskert nagyon népszerű, a fél Újkkert ki van adva egyetemistáknak (legalábbis sok a kiadó lakás az egyetem közelsége miatt)

A Lázár utcával biztos hogy nincs baj, a vége kertségi rész, az ozmán u környéke (aldi, stb) utóbbi években épült ki.

2018. nov. 2. 22:50
 33/34 anonim válasza:

Ha feleennyi pénzből szeretnél ugyan annyit fizetni a megélhetésre, menj csak nyugodtan. Én Retekcennek becézem a várost.

Egy cívis aki először Szegedre, majd Pestre menekült😉

okt. 28. 15:07
 34/34 anonim ***** válasza:

Marha jó város, imádok itt élni!

Országon belül nem költöznék máshova, az biztos!

okt. 29. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!