Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen Debrecenben élni?...

Milyen Debrecenben élni? Pestről költöznénk le. Munka van? Befogadnak, kulturális élet? Biztonságos? Kisebbségek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 3. 16:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
79%

Igen, a "le-költözésért" megvetéssel illet egy igazi debreceni... (Debrecen 2-szer volt főváros)

Szinte mindegyik lakótelep más: a Fényesudvar talán a legolcsóbb (ha van ilyen Debrecenben) mert az az egyik legrégibb, ugyanakkor jó, mert troli jár arra, és az megbízhatóan működik.

A Tócó és a tócóskert a legfiatalabbak, nagy szabad területekkel, jó elrendezésű lakásokkal. (Ott egyetlen ház, illetve a környéke nem ajánlott - de akkaora a lakótelep hogy ez könnyen elkerülhető.

Az Újkert talán a legdrágább, mert közel a Nagyerdő, az Egyetem és a 2-es villamos. Itt igen drágák az albérletek, és a lakások is!

2 nyelv tudásával én a helyedben elmennék a WIZZAIR -hez stewardessnek, Debrecenben van rá kereslet, úgy tudom most van felvétel is, nézz utána - jól fizetnek, utazhatsz ezerrel, helyben van stb.

2017. márc. 15. 10:11
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon! Anyummal költöznék. Egy panelra futja. Szeretnék jó megközelíthető és bizt környéken. Pest semmivel sem jobb mint Debrecen. Piszkosabb és több a rossz környék.
2017. márc. 15. 10:52
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmedbe ajánlom:

[link]

De ezen kívül is találsz munkát 2 nyelv tudásával Debrecenben!

2017. márc. 15. 20:12
 24/34 A kérdező kommentje:
Most értünk haza Debrecenből. A Vörösmarty Gimi és a Vénkert milyen szerinted? Sínia utca.
2017. márc. 18. 15:37
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Vörösmarty gimi Debrecenben? Még sosem hallottam róla. Hol van, melyik részen?

A Sinai a Vénkertben van, az egy régebbi lakótelep, a közlekedés, ellátottság jó. Többet nem tudok róla, nem laktam ott soha.

2017. márc. 18. 17:54
 26/34 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudok Vörösmarty gimiről (ettől még lehet) csak ált. és művészeti iskoláról...

A Vénkert jó közepes lakótelep.

2017. márc. 18. 19:33
 27/34 A kérdező kommentje:
Amelyik az Agrártudományi Egyetem környékén van. A 2-es Vörösmarty utcai megállója. Nagyerdőalja.
2017. márc. 18. 19:33
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Valamit kavarsz. A Vörösmarty utca Nagyállomás közelében a Petőfi tér mellett van. Az Agrár meg a Böszörményi úton. Ott a környékén nem tudok gimit. A legközelebbi gimi oda a Békessyn a Csokonai.
2017. márc. 18. 19:56
 29/34 anonim válasza:
100%
Már bocs, hogy belekérdezek :) de Debrecenben a Lázár utca és környékén sok családi ház eladó ennek van valami oka vagy csak véletlen?
2017. júl. 8. 22:40
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

A Lázár utca és környéke nagyon kinn van, a tömegközlekedés arra csapnivaló, a repülőtér közelsége miatt sem szívesen laknak ott, gondolom.

Sokan azért költöztek oda, mert egy panellakás árából ott kertes házat tudtak venni. Én spec semmi pénzért nem költöznék arra a környékre, de aki pl. kertet akar művelni, annak aranybánya lehet, sőt, úgy tudom, azon a környéken állatokat is lehet tartani. Mi a belvároshoz közeli kertvárosi részen lakunk, és errefelé pl. nem lehet haszonállatokat tartani. Talán csirkét lehetne, de itt inkább pihenőkertek vannak, legfeljebb kutyát vagy macskát tartanak az itt lakók. De a városközpont gyalog sem több 10 percnél, a tömegközlekedés is nagyon jó, viszont a házárak 25-30 milliónál kezdődnek(:

2017. júl. 9. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!