Miért nem veszi meg senki a házunkat?
Még az jutott eszembe, hogy mennyire van teljesen belakva a ház? Esetleg össze vagytok csomagolva indulásra készen?
Sürgetheti a vételi szándékot, ha látják, hogy gyorsan birtokba vehető a ház (heteken belül). Tehát amit el kell adni, mert nem akarjátok magatokkal vinni (bútor, ingóságok), azt gyorsan ki kell üríteni onnan, a vevők már ne lássák.
Szerintem több dolgon is bukhat a dolog, sok dolog múlhat az elhelyezkedésen pl vagy az árazáson....
32: Én elkezdtem elolvasni a blogot, és rögtön beleütköztem ebbe a mondatba: " minden potenciális ügyféllel időpontot kell egyeztetni, körbe kell vezetni, szinte megszámlálhatatlan alkalommal kell ugyanazokat az információkat elmondani - szerintem ez hobbinak nem túl izgalmas"
Nem tudom, ki hiszi, hogy ez ingatlanközvtítővel nem így van. Elmondom, dupláját-tripláját vagy még többet kell időpontot egyeztetni, mert a közvetítő is rá kell érjen, nem 1 telefon, hanem vagy 6, mire összejön egy megnézési időpont!
A közvetítő töredékét tudja a lakásról, mint én, aki 60 éve lakom benne, tehát én mondom el a dolgokat úgyis. A hirdetés is, amit a közvetítő koppint és használ, az ÉN alkotásom, bocsi. Alaprajza tőlem van, stb.
Tovább:
"Nem beszélve arról, hogy szinte minden esetben egy idegent kell beengednünk a személyes terünkbe, aki kikerekedett szemekkel, akár minden sarokba bepillantva, alaposan szemügyre veszi azt a teret, ahol a mindennapjainkat töltjük - miközben próbáljuk nem feszélyezve érezni magunkat."
És ha pluszban jön vele 3-4 VADIDEGEN közvetítő, ahogy nem ritka, akkor vajon a vevő nem néz be mindenhova?:D
Röhej ez a cikk.
Az ingatlanos "szakma" a szerencsétlenek, balfékek lehúzásáról szól.
Akik elhiszik,hogy majd jön a szakember a profi aki nekik segít mert nekik ugye nagy szükségük van arra hogy valaki segítsen rajtuk.
De nagyon sok ilyen ember van szóval van rájuk igény.
Csak röhögni tudok rajtuk.
kérdező: A ház nem annyit ér amennyit te szeretnél érte, hanem amennyit a vevők megadnak. Hiába kérsz érte 16 millát ha máshol meg tudja venni 12 -ért.
Nem véletlen, hogy senki nem megy vissza. Ajánlatot sem tett senki?
Egy jól beárazott házat 3-8 hét alatt el lehet adni.
36: Túlárazott házra elsőre sem megy el senki. Ha elmennek megnézni 16 millóért hirdetett házat, nem az árral van a gond, hiszen nem az ár az, ami csak a helyszínen, a nézéskor derül ki!
A túlárazás jellemzően a nem érdeklődésben mutatkozik meg, illetve abban, hogy az eladó nem fogadja el a kapott árajánlatokat.
Itt más van.
Teljesen egyetértek az előzővel. A nagyon túlárazott háznál föl se emelik a telefont és be sem jelentkeznek megnézésre. A kicsit túlárazott háznál meg az érdeklődő azt mondja, hogy ez neki sok, de X forintot megérne neki.
Érdemes a hirdetési felületeken más, hasonló házakkal összevetni, hogy AZOKHOZ KÉPEST mennyire számít olcsónak vagy drágának.
Hú de sok ingatlanszakértő van itt!Ha elakarom adni a házunkat én is itt fogok tanácsot kérni.
Most már egyre kíváncsibb vagyok erre az ingatlan hirdetésre, és a ház fotóira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!