Fiatalok! Ti hogyan tudtatok saját otthont alapítani?
Nem tudom, hogy lesz, nekem az LTP (Fundamenta cég is ezt forgalmazza, ez a Magyar Államkincstár konstrukciója) nem szimpatikus, de jelenleg Magyarországon nincs más takarékoskodási forma (az állampapír van még, igaz az szabad felhasználású, de az inflációt is alig fedezi a kamata).
Legutóbb az Otrp idegesített fel (5-6 nekifutásra sem sikerült nekik elintézni egy ügyet), szerencsém, hogy még érettségi után egy másik bankhoz mentem, ahol ingyenes számlám lehet a mai napig és korrekt az ügyintézés.
Vidéken, ahol élek semmi munkahely, az ipar még mindig nagyon gyetva. Azt látom, hogy mindenki megy Budapestre, sokan pedig külföldre.
A lányok folyamatosan azt nézik, hogy az aktuális udvarlóik közül, melyik áll legjobban a munkaerőpiacon.
Budapesten figyelik azokat a pasikat is, akiknek biztos szállása van.
Ha az egyik szál "beindul", abba "beleugranak". Egyszerre több helyen tartják tűzbe a vasat...
Nagyon kevesen alapítanak családot tisztán érzelmi alapon és ez pár évtized múlva a magyarországi társadalom végleges "megsemmisüléséhez" vezet majd.
Tisztelet a kivételnek, de ez szerintem szomorú.
ui.: Lehet előbb utóbb én is külföldön "találom" magam, pedig hazafias érzelmű, jobboldali ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!