Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik éri meg most jobban?...

Melyik éri meg most jobban? Belépni egy ingatlanirodába, magánzónak lenni, vagy saját irodát alapítani?

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem, plafonon az ingatlanárak és boldog boldogtalan vásárolna, akinek normális lakása / háza van eladó az simán eladja egyedül is, nem kell neki az ingatlanos. Aki meg nem tudja azt ingatlanos sem fogja tudni eladni.
2016. szept. 18. 09:54
 2/4 xswerdy ***** válasza:

Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor feltehetőleg semmi tapasztalatod a szakmában. Így szerintem mindenképpen egy irodához csatlakozz, ha mindenképpen ezt a szakmát választod.

Azon túl, hogy mi éri meg, minden ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozásnak kell egy megfelelő végzettséggel rendelkező embert tartani. Ha nem vagy ilyen, akkor csak csatlakozni tudsz máshoz, vagy nagyobb irodát nyitni, ahova felveszel valakit.

2016. szept. 18. 11:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Két hónapot voltam egy irodában, de hirtelen a semmiből jött egy "átalakulási értekezlet", melyen a vezetőség eldöntötte, hogy csak az maradhat, akinek van OKJ-s papírja és minimum napi 8 órát tud vele foglalkozni anélkül, hogy lenne mellette valami más is (másodállás, egyetem, stb.) a többiekkel meg bontják a szerződést úgy, hogy a korlátozó rendeletek nem lépnek életbe. Ezért gondolkozunk a fenti kérdésen.
2016. szept. 18. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Saját véleményem, taszít az ingatlanos.
2016. szept. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!