Crazyxgirl kérdése:
Milyen sulit kell elvégeznek, hogy lehessen saját vállakkozásom?
Figyelt kérdés
Most szakközépiskolába járok (szakgimnázium) kereskedelem-logisztika szak. Innen hova tovább a későbbiekben?#továbbtanulás #tanulás #munka #iskola #szakközépiskola #vállalkozás #logisztika #kereskedelem #saját vállalkozás #szakkhimnázium
2016. szept. 12. 22:52
1/6 anonim válasza:
Milyen vállalkozást szeretnèl csinálni???
2/6 anonim válasza:
Vállakat szeretnél lakkozni? Vagy azt szeretnéd, hogy a te válladat lakkozzák?
3/6 anonim válasza:
Hát pl vannak olyan okj-k, amikben van ilyen vállalkozás-modul, és amiből van okj, abból szokott lenni egyetemi képzés is. De én asszem, abból többféle van. Mármint pl logisztikán is meg grafikus képzésen is van ilyen vállalkozásos tantárgy. Ja és én asszem, nem is kell hozzá végzettség, csak 3 millió ft kezdőtőke vagy mi, de ez kötelező ahhoz, hogy vállalkozást csinálhass, nem tudom, miért. Meg ilyen izéket végig kell járni, hogy bejegyeztessed, az nem tudom, hány lépésből áll és mennyire nehézkes; mármint a vállalkozásodat, hogy bejegyeztesd.
4/6 anonim válasza:
nem kell hozzá sem végzettség sem pénz. regisztrálsz ügyfélkapun, kiváltod a vállalkozóit és voálá, máris vállalkozó vagy!
aztán fizethetsz havi 25-50e-et járuléknak havonta, bevételtől függetlenül évi 6 milláig. Persze ha nincs a tevékenységi körödnek megfelelő végzettséged, akkor alkalmaznod kell egy olyan embert, akinek van!
6/6 anonim válasza:
Semmilyet. 8 osztály elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!