Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Openhouse Debrecenben milyen...

Openhouse Debrecenben milyen jutalékkal dolgozik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy többféle szerződésük van, az érdekelne hogy szerződésenként mennyi a jutalékuk?

Köszönöm a válaszokat

#jutalék #ingatlamos
2017. jan. 21. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Jobban jársz, ha magad próbálod eladni.

Ha nem kérsz magas árat, akkor egészen biztos lesz rá érdeklődő.

2017. jan. 21. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ. igen, ezzel tisztában vagyok.

Engem mégis az érdekelne, hogy konkrétan az openhouse-nál mekkora jutalékkal dolgoznak. Egész konkrétan az a szerződés típus érdekelne, ahol az eladó is eladhatja, és más ingatlanost is megbízhat az eladással.

Érdekelne még, hogy nagy általánosságban mekkora az a minimum % amit alkukeretnek bekalkulálnak mondjuk egy kis értékű zártkerti ingatlan esetében.

Tudom, hogy ez sok mindentől füg. de gondolom egy minimum 2-3% alku minden esetben benne van az irányárban, vagy tévedek?

2017. jan. 21. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb felhívni őket????????????????????????!!!
2017. jan. 23. 05:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kb 3-4 % +áfa lehet, de inkább hívd fel őket.

Az eladási árba max 5-10 %-al szoktak többet beleírni, mint amennyiért el akarod adni. De ha nem sürgős azt is csinálhatod h kitalálsz egy viszonylag magas árat, hátha megveszi valaki, aztán ha nem, akkor csökkented.

2017. jan. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!