Debrecenben a Kondoros kertben, a Rizling utca milyen környék?
Mennyire jó közlekedés szempontjából, mennyire élhető környék? Egyenlőre hétvégi házat szeretnék a környéken venni, de nincs kizárva, hogy pár év múlva oda költöznénk állandóra. Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Nem szeretnék úgy járni, hogy én vetek, és más arat, ha értitek mire gondolok! :)
Köszönöm a válaszokat
"más arat" :D Értjük,hogy mire gondolsz!
Félő,hogy más fog aratni.:-)
Köszönöm a válaszotokat. A Rizling utca legvégén, a kanyar utáni részről lenne szó. Ahogy elnéztem a környéket, nem keltett bennem rossz érzést. A fő úttól 400 méterre van.
A kondoroskert utca környékén is néztem hétvégi házat, de nekem az a környék kevésbé tetszett.
Ma voltunk a külső létai út környékén, a Fagyal, és a Tündérrózsa utcán. Mindkét helyen van egy-egy ház, ami tetszik de mindkét házon van valami, ami problémás. (az egyiknél a ház nem az igazi,de a telek tökéletes. A másiknál a telekkel vannak gondok, meg nincs bent a gáz és a víz a házban) Az a környék milyen szerintetek? Ismeritek a környéket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!