Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bp. Dobozi utca lakásvásárlás...

Bp. Dobozi utca lakásvásárlás szempontjából milyen környék?

Figyelt kérdés

#dobozi.utca
2016. aug. 21. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha az még nem mond semmit, hogy VIII. kerület, meg Kálvária tér környéke, akkor te a Föld túloldalán lakhatsz.

Ha kedves az életed messze elkerülöd.

2016. aug. 21. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ, melyik Dobozi utcáról beszélsz. Mert például Pestszentlőrincen, a 19 kerületben is van egy, és az elég jó környék.

Ha a 8. kerületire gondolsz, akkor se ülj fel annak, amit az első mondott.

2016. aug. 21. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
* 18. kerületben
2016. aug. 21. 09:53
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat% a 8.kerületire gondolok.. nem tudom mit gondoljak a 8-ról , ellentmondásos vélemények vannak minden kérdésnél szinte ami ennek a kerületnek valamely részére vonatkoznak
2016. aug. 21. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Barátnőm lakott a Dobozi/Magdolna sarkán. Este nem mennék ki ott az utcára egyedül.
2016. aug. 21. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
A Dobozi nem egy Corvin sétány. Messze felejtsd el, én elmentem oda pár éve mert épült egy új épitésű is. Évek óta nem tudnak túladni ott a lakásokon nyomott áron sem. Mikor én arra elsétáltam féltem és ledóbbentem egyszerre hgy így és itt élnek emberek. Sajnálat de egyben undor is elfogott a látványtól. És a gettó közepén igen ott van egy új építésű ház is. Máig nem értem miért építették oda mi volt a koncepciója a beruházónak aki a mai napig nem tudott megszabadul i ott minden lakástól. Csak arra jó ha elsétálsz oda hogy tapasztalatot szerezz. Sok pénz ne legyen nalad s értékek sem mikor elmész felfedezni.
2016. aug. 21. 21:01
 7/11 A kérdező kommentje:
előző: nagyon köszi! igen sztem abban a házban néztem lakást amiről írtál te is: [link]
2016. aug. 21. 22:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Mátyás tér, Dobozi utca, Diószegi utca stb.: nem napon barnultak nagy népsűrűsége, prostik, drog, rablások. Ide minek építettek új házat, rejtély, mert senki sem mer ott lakni.
2016. aug. 22. 13:08
 9/11 GaborNa válasza:
0%
A környék látványosan javult az elmúlt években, teljesen biztonságos, jó utca lett. A környező tereket felújították, 2019- végére teljesen megújul a közeli Orczy tér és a teljes Dobozi utca. Befektetésnek kiváló,mert kiváló a közlekedés. Én évek óta lakok a környéken albérletbe, csak ajánlani tudom.
2019. márc. 4. 13:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kedves tőled, hogy ennyi idő után is adtál egy korrekt választ. A helyzet az, hogy azóta vettem lakást a keleti környékén, de nem olyan nagyon régen, még most megy a felújítás :)
2019. márc. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!