A tábornok utca és pillangó utca sarka (fogarasi TESCO) milyen környék? Valaki aki ott lakik? Lakásvásárlás kapcsán kérdezem. Érdemes lehet ott venni lakást?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 21:54
1/6 anonim válasza:
Mint legrosszabb "nyócker"!
Eszedbe ne jusson ott lakást venni!
Nem tudom, hogy a 10 emeletes panelekben, vagy a Várna utca felőli bérházakba akarsz lakást venni, de mindkettő pokol.
Közel két évtizedig dolgoztam arra rendőrként, hidd el, tudom mit beszélek!
Én akkor se költöznék oda, ha fizetnének érte.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazából épül egy új társasház ott a bíbor utca és a tábornok utca sarkánál, ott néztem. A TESCO-hoz közeli végén.
2015. okt. 1. 22:15
3/6 anonim válasza:
Immár harmadik éve lakom kollégistaként az említett helytől kb. 300 méterre. Ezerszer sétáltam már mind a Tábornok utcán (igen, este is), mind a környékbeli többi utcán, de soha semmiféle problémát nem tapasztaltam.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát, két eltérő választ! elgondolkodtató! Köszönöm mindkét választ! várom a továbbiakat is!
2015. okt. 4. 08:52
5/6 anonim válasza:
Mi lett végül?:) Egyébként tényleg nem a legjobb környék, inkább az Örs felé érdemes szétnézni, az már jó környék, kb. a Róna utcától. De a stadion felé tényleg maga a pokol.
6/6 anonim válasza:
Pillangó park és környéke maga a pokol? :D
Komoly. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!