Mit gondoltok ezekről a durva árakról?
Figyelt kérdés
Nos, mostanában lakásokat keresek és elrettentő amit tapasztalok. Ez a kialakult árszint még el-el fogadható lenne, de nem úgy, hogy szétrohadt, keskeny, hallos lakhatatlan lakásokat akarnak eladni 580 ezer forintos négyzetméter áron... Szerintem ez már irreális. Le fog ez valaha csendesedni? Vagy tovább hergeli az eladókat a portfólió.hu?2017. jan. 1. 20:40
11/15 A kérdező kommentje:
28-30 millió forint közötti összegekről beszélünk, kétlem, hogy ennyi megtakarítása lenne annyi családnak, hogy az ennyire megdobná a budapesti ingatlanpiacot...
2017. jan. 5. 17:23
12/15 anonim válasza:
Most fizettem ki az új házunkat. 22M volt. Mondjuk tényleg nem láttam egyben, szakaszosan fizettem ki egy év alatt.
13/15 A kérdező kommentje:
Házatokat. És te fogsz benne élni. És nem befektetésnek vetted :)
2017. jan. 5. 20:02
14/15 anonim válasza:
Ja, tényleg, most befektetésről volt szó :)
15/15 anonim válasza:
"De ki veszi meg ennyiért? Szerintem ez megfizethetetlen a legtöbb embernek"
Ugyan már!
Nem olvasod eléggé a gyíkot??
Itt mindenki milliókat keres és a gyerekek is 100ezer Ft-os cipőket kapnak a negyedmillás ájfonkájuk mellé.
Pár hete volt itt egy kérdés, amelyből az derült ki, hogy szinte minden egyetemista lakást kapott a szüleitől, aki nem azt meg ekézték a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!