Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ki az, aki megtud venni egy...

Ki az, aki megtud venni egy 40-50 milliós házat?

Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 12:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
73%
Csak a medencém került ennyibe. Szijjártó voltam, sziasztok.
2016. nov. 28. 09:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Rogánék medencéje 10 millió.
2016. nov. 28. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki elad két darab 50 négyzetméteres panelt a kelenföldi lakótelepen, annak lesz annyi pénze, hogy vegyen egy 40 milliós házat... valahol a külvárosokban...
2016. nov. 29. 02:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én pont nemrég kerestem rá 40 milliós eladó házakra Budapesten (mi meg tudnánk venni mert most nem ott lakunk de 25 milliót ér a házunk, van egy 11 milliót érő lakásom plusz megtakarításunk). Hát amit találtam, siralmas. Budapest legkülsőbb kerületeiben, annak is legrosszabb közlekedésű részein pl. Csepel déli része ahova egyetlen busz megy találtam, és azok közül is sok még felújítandó volt..

Bp-en egy nagyobb lakás kerül 30-40 millióba. AKi jól keres meg tudja venni. Budapesten nem ritka a nettó 300 ezres fizetés, vagy ennél is több, ha mindkét fél annyit keres, plusz esetleg örököltek lakást, ráadásul Bp-en, legalább az egyik fél, simán kicsengetnek 40 milliós házat.

Valaki 500 milliós házat is tud venni.

2016. nov. 29. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14-es. Én eladtam az örökölt rossz kertes házat telekárban, kisebbet, de jobbat kerestem, de nem találtam. Kijjebb jöttem, rájöttem, hogy a belső agglomeráció ugyanaz, semmivel sem jobb és olcsóbb, egy-két kilométerrel kijjebb már volt, sikerült olcsón, jót venni. De persze 40 perces utazás busszal Pest, mégsem bántam meg. Gyere és nézz körül a Dunakanyarban, Vác körül, vagy Szentendre felett Visegrádig. Téglából épült 16-18 éves üdülőházak, elvadult kerttel, összközműves területen, hegyoldaliak panorámások: 16-20 millió közötti árban. Felújítva, szigetelve igen jó lehet. Vagy rossz faház, nagy telek, be lehet építeni, akár könnyűszerkezetes házzal is. MIND összközműves!
2016. nov. 30. 11:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2016. dec. 7. 14:16
 17/17 anonim válasza:
55%
Nálunk, nem a legjobb környéken, kertvárosban, nem is a legrosszabb, de nem is a legjobb, most néztem egy 50 millás ház, szépen felujított, 2000nm-es telek, 190nm-es ház, háát, nah. Oké, hogy szép, meg csilli, villi, de összesen 2 szoba van, viszont van egy fedett, csupa ablak 40nm-es terasz, illetve azért szép, de eleve kéne bele rakni klímát, a tetőtérbe, az már plusz 500k, mert sokat kéne, mert alul sincs, és akkor még nem is beszéltünk a bútorokról, kertész cuccokról stb., tehát 52 misiig meg sem áll... És akkor ezt egy 800k-s összfizetésből, három ember. Van egy lakásunk, ami 25 misit ér, mert teljesen felujított, óriási, meg van egy amit 15-20-ért el lehetne adni, de még akkor is 8-10 millát felvenni, és megint fizetni csomó ideig. Meghát az a sok rezsi, amit egy ekkora épületnél fizetni kell. Tehát nagyon rossz. 30-ért meg csak gagyit lehet kapni, ez volt az első komolyabb...
2020. ápr. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!