Ha most pörög az ingatlanpiac, akkor miért nem tudom eladni a házamat már vagy 3 éve?
Figyelt kérdés
3 éve hirdetem már, az árát 40 millióról már 32-re lecsökkentettem, de még így is alig akad érdeklődő. Pedig szerintem ennyit megér, mert Budapesttől alig 40 km-re van, autópályától 4 km-re. Forgalom nélkül fél óra alatt bent van az ember a belvárosban. 150 nm-es, remek állapotban van, 10 éve épült, 2000 fős biztonságos településen, panorámás környezetben. Nem akarom itt reklámozni, csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az oka, hogy ha mindenhol azt mondják, hogy felélénkült az ingatlanpiac, egyre drágulnak az árak, veszik az ingatlanokat, mint a cukrot, én mégis miért nem ezt tapasztalom?2016. nov. 26. 21:47
11/23 anonim válasza:
Egyértelműen drágán adod akkor. "Rákosborzasztón", nyugis szép helyen, ekkora házikók szép állapotban 30-ért már vannak, és az mégiscsak Budapest, annak minden előnyével (tömegközlekedés, infrastruktúra). Mindennek annyi az ára, amennyit adnak érte. Hiába jó a ház, ha senki nem akar abba a községbe költözni. 40 km ingázáshoz rengeteg. A nagy házat nagyobb családok keresik, akik nyilván nem akarnak a gyerekekkel autóhoz kötve élni, és minden nap kilogisztikázni, hogy mindenki eljusson iskolába-óvodába-munkába.
12/23 anonim válasza:
Hát... Aszódon 20 milláért lehet családi házat venni, elég jó minőségűt.... Lehet, hogy az a 32 milla irreálisan magas azon a környéken... nem tudhatjuk, hogy "mit tud" a házad, felszereltségben, design, kert, stb., neked kell tudnod megitélni az ár realitását. Az ingatlanpiacon alapszabály, hogy minden ház annyit ér, amennyiért el lehet adni.
13/23 anonim válasza:
Hát,még ha Gödöllő vagy Veresegyház lett volna... Sztem sokért adod.Mint már írtam,nézz körbe ott és úgy kalkulálj árat...ne pesti(környéki) viszonylatot vegyél alapul.
14/23 anonim válasza:
utána néztem,4 település van kb.2000 fős egyiken sem vennék ennyiért házat max,ha nagyon jómódú lennék,és hipi-szupi ház,és nem számít a pénz a bejáráskor...Ráadásul ahogy nézem vonat sem megy arra,így a közlekedés nem igazán jó sztem.
15/23 anonim válasza:
Pesten 16 -17. Kerületben lehet venni 32 ért 10 éves házat.sajnos sokért adod. Egyebként nekem lakasom is hazam is van. A lakasom dupla annyiert adtam el mint amennyiert vettem 6 éve vettem most adtam el pár hónapja 1 hónap alatt. A házam 4 éve árulom alig van érdeklődő csak ingatlanos zaklatnak meg aki nem az 20-30 ért akarja a hazam szinte 1.5 szobas lakásárban
17/23 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, ha belinkelnéd a hirdetésed, mert ez így magában nem túl sokatmondó.
18/23 anonim válasza:
Szerintem hívj ki egy értékbecslőt, sokat segíthet.
19/23 anonim válasza:
Hát, Aszód környéke már egyértelműen messze van. Nem az ingázókat célozd meg, mint vevőközönség. Aki ennyi ingázást bevállal az vagy elég csóró és nagy területű házat kertet akar olcsón, cserébe vállalja a Pestre járás idő és pénz költségeit. Vagy lehet még jómódúbb ember, akinek nem kell bejárnia mindennap Pestre csak kb heti egyszer délelőtt 11-re. Korábban a dugók miatt elég gáz. Na őket más hirdetéssel lehet megfogni, mint az ingázókat. Próbáld áthangszerelni a hirdetésed a falusi luxus kategóriába. Madárcsicsergés, lovaglás a közelben, elengedheted a gyereket az iskolába egyedül, ilyesmi hívószavakkal. Ha bent van a városka közepén az ingatlan, akkor paff,az én tudományom megállt. Fogalmam sincs miért lenne jó odaköltözni, ha nem odaszülettél és nincs meg a rokoni háló. Szerintem is linkeld a hirdetést, veszíteni nem vesztesz vele, fogd fel hirdetésnek.
20/23 anonim válasza:
Az is lehet, hogy láthatatlan az ingatlanhirdetésed. Most megpróbáltam rákeresni. Aszód, Iklad, Domony, Kartal 150 m2 és 31 millió Ft. Nem találtam ilyen hirdetést az ingatlan.com-on. Ha kihagyod a legnépszerűbb hirdetőfelületet, akkor ne csodálkozz, ha nincs kapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!