Leállt az ingatlanpiac vagy miért nem tudom eladni a lakásom? Nem jelentkeznek
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 11:31
2/20 anonim válasza:
Valószínűleg ár-érték arány probléma van,vagy a hirdetésben nem térsz ki lényeges dolgokra.Pl.elhelyezkedés,fűtés,iskola-óvoda táv,buszmegálló,bővíthető-e.Vagy a képek rossz minőségűek.
3/20 anonim válasza:
Esetleg bidámbidámos a környék.
4/20 anonim válasza:
Küldesz a hirdetésről egy linket?
5/20 anonim válasza:
Én is kìvàncsi lennék a hìrdetésre, abban nagy eséllyel megtalàljuk a problémàt, mìg làtatlanba csak tippelni tudunk.
6/20 anonim válasza:
Igen engem is érdekelne a hirdetés! Hol van hirdetve?
7/20 A kérdező kommentje:
Nem merem közzé tenni.kepek tényleg nem a legjobbak de ingatlanos is hirdeti ő képei jók
2016. aug. 30. 20:28
8/20 anonim válasza:
Nem fogjuk kirabolni, ne aggódj. Legalább megmondanám, hogy én miért nem érdeklődnék. Privátban is küldheted.
9/20 anonim válasza:
Akkor linkeld az ingatlanos hirdetését ha ott jobbak a képek, akàr privàtban is. Vagy màsold be a hirdetés szövegét legalàbb.
Mert ìgy làtatlanba tényleg nem tudunk tanàcsot adni.
Decemberben vettünk lakàst, egy évig kerestük, még bőven belelàtok, hogy hol mi milyen éri meg.
Akàr privàtban is.
10/20 anonim válasza:
Szerintem annyit nem ér egy lakás, amennyit mostanában kérnek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!