Magyarországon hol tudnék két-hárommillióért lakható lakást venni? És hol érdemes?
Tessék találtam neked 3 millióért Zalalövőn egy nagy felújítandó lakást.
Maga a település nem rossz, munkalehetőség is akad, de nem túl sok. Ha bejársz Zalaegerszegre dolgozni az több mint fél óra busszal. De mindig is úgy gondoltam h nagy szívás itt lakásban lakni, sokkal jobb a családi ház, ott meg is tudsz termelni magadnak pár dolgoz.
Családi ház 3 milláért:
Bárhol olyan településen ahol több min 50%-a cigány lakata.
Vagy olyan kisebb faluban ahol kb 30-50km körzeben 0 a munkalehetőség.
Zalalövőn kb. 20 százalék a roma.
ez pl. Zalaszentgrót központjától 4 km-re van, kocsival pár perc, jó út van, és Zalaszentgróton minden van, iskola, orvos, templom, minden... 10 ezres város. Munka kevés, de a környékről Ausztriába is átjárnak dolgozni... közel a határ.
Akkor kérdező 3-4 millióért is ugyanolyanokat fogsz kapni mint amit linkeltem. Az a lakás azért csak 3 millió, mert falun lakást venni nagy szívás (bár Zalalövő hivatalosan város, de úgy néz ki mint egy falu).
Amúgy meg ajánlom figyelmedbe az ingatlan.com és ingatlan.net-t, tudsz eladó lakást keresni.
Egyébként férjem zalalövői, ott nőtt fel, persze vannak cigányok, de hol nincsenek? Nem vészes a helyzet, nem mondanám hogy ott hú de sok a cigány vagy hogy több mint máshol. Anyósomék és sógoromék még mindig Zalalövőn laknak és ott is dolgoznak.
Zalaegerszegen vagy egyéb nagyobb városokban nyilván több a munkalehetőség de nem is kapsz ilyen olcsón ingatlant.
"Zalalövőn kb. 20 százalék a roma. "
Az már bőven több a soknál,ráadásul ha ezen népcsoport szaporulati arányát nézzük saccold meg mennyi lesz 10-15 éven belül...Az ilyen helyeken nem véletlen kerülnek annyiba házak amennyibe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!