Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Valaki megnézné nekem, hogy...

Valaki megnézné nekem, hogy ez a ház jó lehet-e? Érdemes megtekinteni? Link!

Figyelt kérdés

Összegyűlt annyi pénzem, hogy tudjak venni vidéken egy hétvégi házat. Sajnos nem sok időm van, szóval nem szeretnèk 200kmert utazni fölöslegesen.

2 építesz ismerősömnek mutattam ezt a házat. Az egyik azt mondta, hogy jó, viszont a másik azt mondta, hogy inkább keressek jobbat! Kiváncsi lennèk mások véleményére is hogy érdemes lenne e megtekinteni a házat.

Link:

[link]

2016. nov. 21. 14:58
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik, bár belülről kevés a kép.
2016. nov. 21. 15:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem jó, de ez nem azt jelenti hogy neked is
2016. nov. 21. 15:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A ház megér ennyit mivel elég jó. Viszont mint írja zsákfalu tehát nem tudhatjuk hogy az ottani árakhoz képest nem drága e. Jó eséllyel munkalehetőség semmi tehát értéket nem igazán képvisel ha később el akarnád adni. Ha viszont csak hétvégi háznak kell tényleg ahhoz meg szerintem drága . Ha szalonnát akarsz sütni néha bográcsolni erre a célra olcsóbban is vehetsz ennél külömbet is. Bár nem tudom merre laksz de felénk elég sok ilyen nyaralóféle van szerintem olcsóbban is kapnál. példának itt van egy nem biztos hogy jobb nem keresgéltem sokáig de olcsóbb jóval: [link]
2016. nov. 21. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel indokolta mást keresési javaslatát az egyik építész ? Talán nem is maga a ház az, amire vágysz, hiszen azt írod hogy "hétvégi" ház... vagyis tulajdonképpen eldöntötted-e, hogy miért kellene ? Hétvégi háznak nagy maga a ház is, de a hozzá tartozó telek is, amit rendben kellene tartani. Tudod, hogy ez mekkora munka ?? Ráadásul 200 km távolságban és az M3 nem vezet a házig. Egy ilyen ingatlant folyamatosan felügyelni kell (különben lassan lába kél mindennek),nyírni legalább a füvet, takarítani a járdát (ha van), fizetni a közművek alapdíját. Még a Velencei tó vagy a Balaton is közelebb van, oda még vasúttal is oda lehet jutni. Kácsra vonat biztosan nem visz és talán busszal is nehézkes a megközelíthetőség.
2016. nov. 21. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Én építész vagyok, és műszakilag nem látok különösebb problémákat, bár minden elég elavult a házon, szóval a javítgatás mindennapos lesz...

Amiért én is azt javasolnám, hogy keress másikat: az épület nagyon jellegtelen, stílustalan, nincs jó hangulata. Ha nyaralni, pihenni szeretnél, valami kellemes dolgot keress, ne egy elavult, épphogy használható épületet, amivel csak jelentős karbantartást veszel a nyakadba, de élvezet nem sok lesz.

2016. nov. 21. 17:17
 6/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ!

Utolsó, egyetértek veled, pontosan így érzek ezzel a házzal kapcsolatban.

2016. nov. 21. 21:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Még egy megjegyzés. Mit kezdesz a 900 m2 telekkel ? Azt tavasztól őszig gondozni kell, mert különben derékig érő gaz lesz. Ha csak fű van, akkor is két hetente fél napot tologathatod a fűnyírót.
2016. nov. 21. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Elméletileg az ember azért tart fenn egy ilyet hogy pihenjen de ápolja és gondozza is. Hamár egy kis fűnyírás is ekkora nyűg kár is kimozdulni.
2016. nov. 21. 22:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Ismerősömnek is van Kácson háza ő is felfogadott egy embert. Vele beszélt, gondozná az én telkemet is.
2016. nov. 22. 08:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A hirdetés alapján érdemes megnézni. De ha ilyen nehezen jutsz el oda, akkor ez nem tud "hétvégi ház" lenni. 200 km (bár időben az nem tudom mennyi) az, amíg nem nyugdíjas valaki és még valószínűleg családja is van/lesz, szerintem évi pár alkalmat jelent. Biztos, hogy érdemes ezért fenntartani/megvenni egy ilyen házat?
2016. nov. 23. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!