Árverés alatti házat hogyan lehet megtekinteni
vásárlás előtt?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 11:11
1/9 anonim válasza:
Ez olyan zsakba-macska. Kivülröl meg lehet nezni, belülröl csak akkor, ha megvetted.
Mar olyan is megtörtent, hogy a volt tulaj a szanitereket összezuzta, hogy az uj tulajnak se legyen öröme benne.
2016. jan. 3. 11:33
2/9 anonim válasza:
Az árverést kiíró köteles megtekintést biztosítani, nála kell érdeklődni.
2016. jan. 3. 11:34
3/9 A kérdező kommentje:
De valaki a gyakorlatban nézett már meg árverés alatti házat?
Amúgy minden esetben szét van verve vagy rabolva belül minden, hogy nehogymár a bankké legyen.
Nomeg ha már viszik a házat akkor általában a bojlert meg mindent ami mozdítható pénzzé tesznek.
De meg kéne nézni belül is mert ha pl a padláson kiszednek és eltüzelnek pár támasztógerendát azok pótlása borsosabb mint a falból kitépkedett kábeleké...
Nomeg Tápiószelén dőlt is össze ház amiatt mert a lakó kiszedett ezt-azt a tetőből.
2016. jan. 3. 11:38
4/9 anonim válasza:
Nem értem a kérdést hisz mikor pályázol a pályázati csomaggal együtt adnak papirt is mikor lehet mrgtekinteni. Én már vettem több ilyen lakást. Az egyik nagy szívás volt. És igen készülj fel minden tönkre lesz benne téve még a kapcsolókat is elviszik, odacarnak hugyoznak egyebek..
2016. jan. 4. 12:45
5/9 A kérdező kommentje:
Jó de ha lakatlan a ház akkor hogyan tudsz bejutni belülről megnézni? Nincs meg a lakó és be van zárva. Végrehajtó azt mondta hogy keressem meg én a tulajt..
2016. jan. 5. 18:36
6/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem pályáztam, licitálni kell meg előleget befizetni, de amíg nem látom belül addig ilyet nem teszek.
Ja és lakott házat sem veszek.
2016. jan. 5. 18:37
7/9 anonim válasza:
Szia, pont a végrehajtói kamara honlapján nézem az árveréseket, engem is érdekelne. Sikerült esetleg többet megtudnod az ügyben?
2016. jan. 17. 20:44
8/9 anonim válasza:
Csak kívülről lehet megnézni, be nem mehetsz. A lakás vagy ház belsőjére senki nem vállal felelősséget, hiszen még maga a végrehajtó sem megy be árverés előtt sem. Nekem a végrehajtó azt mondta, amikor erre rákérdeztem, hogy mindenki saját belátása szerint licitálhat, de jobb ha tudok róla, hogy a telek, maga a falak meg a tetőszerkezet van benne az árban. Ha mondjuk kiszedik az ablakokat, szétbombázzák belül, akkor így jártam. Így én erről letettem :(
2016. márc. 24. 14:36
9/9 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm vett egy ilyen házat. Cementes akármit öntöttek a lefolyórendszerbe, így használhatatlanná vált. Az elektromos vezetéket kicibálták a falból, stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!