Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Valaki megnézné nekem, hogy...

Valaki megnézné nekem, hogy ez a ház jó lehet-e? Érdemes megtekinteni? Link!

Figyelt kérdés

Összegyűlt annyi pénzem, hogy tudjak venni vidéken egy hétvégi házat. Sajnos nem sok időm van, szóval nem szeretnèk 200kmert utazni fölöslegesen.

2 építesz ismerősömnek mutattam ezt a házat. Az egyik azt mondta, hogy jó, viszont a másik azt mondta, hogy inkább keressek jobbat! Kiváncsi lennèk mások véleményére is hogy érdemes lenne e megtekinteni a házat.

Link:

[link]

2016. nov. 21. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sok idő eltelt, mióta feltetted a kérdést, biztos döntöttél.

Mégis elmondanám, hogy ez borsodi viszonylatban nagyon drága!

Mégis meg kellene reszkíroznod a lemenetelt, mert ha nyaralónak akarod, személyesen találsz ott 3-5millióért nagyon jókat.

A borsodi ingatlanok szinte eladhatatlanok a nagy számú kisebbség rossz híre miatt.

2017. jan. 5. 18:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia. A ház ugyebár kácson található, ott nincs kisebbség egyáltalán. Ebben a faluban szeretnék mindenféleképpen. Voltam lent, szétnéztem. Van sok ház, de egy sincs egyelőre amely rabul ejtett volna.

Ennek a háznak az árát én is sokallom. Végül nem néztem meg csak a kapuból, de a képekhez képest rosszabbnak tűnik élőben.

2017. jan. 5. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha mégis megnézed közelebbről, a padlásra feltétlenül menj fel. Ott érdemes leginkább körülnézni, meg a helyiségek falának az alját végigkopogtatni, vizesedés után kutatni.
2017. jan. 5. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!