Valaki megnézné nekem, hogy ez a ház jó lehet-e? Érdemes megtekinteni? Link!
Összegyűlt annyi pénzem, hogy tudjak venni vidéken egy hétvégi házat. Sajnos nem sok időm van, szóval nem szeretnèk 200kmert utazni fölöslegesen.
2 építesz ismerősömnek mutattam ezt a házat. Az egyik azt mondta, hogy jó, viszont a másik azt mondta, hogy inkább keressek jobbat! Kiváncsi lennèk mások véleményére is hogy érdemes lenne e megtekinteni a házat.
Link:
Sok idő eltelt, mióta feltetted a kérdést, biztos döntöttél.
Mégis elmondanám, hogy ez borsodi viszonylatban nagyon drága!
Mégis meg kellene reszkíroznod a lemenetelt, mert ha nyaralónak akarod, személyesen találsz ott 3-5millióért nagyon jókat.
A borsodi ingatlanok szinte eladhatatlanok a nagy számú kisebbség rossz híre miatt.
Szia. A ház ugyebár kácson található, ott nincs kisebbség egyáltalán. Ebben a faluban szeretnék mindenféleképpen. Voltam lent, szétnéztem. Van sok ház, de egy sincs egyelőre amely rabul ejtett volna.
Ennek a háznak az árát én is sokallom. Végül nem néztem meg csak a kapuból, de a képekhez képest rosszabbnak tűnik élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!