Magyarországon hol tudnék két-hárommillióért lakható lakást venni? És hol érdemes?
#1: Tisztában vagy a lakás fogalmával? Nem tanyát akar meg házat (kertesházat.)
Amúgy nagyon lelakottat kapsz ezért....rossz környéken. Olyat ahol nincs távfűtés sem.
2-3 millióért?Heves megye, Gyöngyösoroszi.
99%-át a varjú hozta nem a gólya, de ott tuti palotát kapsz érte.
Látod kérdező, két nagyon jó példát is kaptál a kérdésedre (#1 és #4), amik egyben kiváló ellenpéldák is a második kérdésedre.
2-3 millióból akarsz most lakható lakást venni élhető környéken, amikor soha nem tapasztalt magasságokban vannak az ingatlanárak? Jó hogy azt nem tetted hozzá még, hogy felújított legyen és lehetőleg jó közlekedéssel és örökpanorámával rendelkezzen.
Szerintem érjél még egy kicsit, aztán visszatérhetünk a kérdésre. És ezt most nem bántásból írom.
Már persze ha nem a humor kategóriába szántad a kérdést :)
Mondom, 2-3 millióért csak olyan falun amit írtam.Esetleg javaslom Tarnazsadányt ha esetleg meguntad az életed.
Én itt élek Heves megyében, ami nem éppen a legtutibb megyék közt van.Csak az albérlet árakat ha megnézem, néha majd kiesek a székből.A lakásárak még egy olyan életveszélyes városban is, mint Gyöngyös, elképesztő.
1,5 szobás lakásokat hirdetnek 7-8 millióért.Ha nem hiszed el, keress rá.
Esetleg javaslom Borsod megyét, kis zsákfalukat, de még ott is, jó esetben is csak egy víz nélküli kunyhót kapsz, munkalehetőség meg semmi nincs.
Szállj le a földre, mert nagyot esel ha rákeresel az ingatlanárakra.
Ebben a községben ahol élek, egy normális házat hirdetnek 10-15 millió között.
Romhalmaz 5.5 millió...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!