Valóban a drasztikus fizetésemelések miatt nőttek meg az ingatlanárak, ahogy azt a kormány állítja vagy valami más van a háttérben?
Hát te hülye vagy.
Nekem nincs jogsim, csak a páromnak.
Egy fillért nem adott, nem fizetett le senkit.
Anno elsőre nem ment át, de másodjára igen.
A legtöbb ember másodjára megy át.
Orvosoknak soha egy fillért sem adunk.
Én elvből nem adok.
Ő azért kapja a fizetését.
Én is elvégzem a munkám, segítek másoknak, nekem se ad senki hálapénzt.
A hitelt meg kétled vagy sem, de én TUDOM, hogy mit fizetek havonta.
Biztos csak álmodom, amikor jön az sms, hogy levonták a hitelt, mi?
Jó lenne, ha nem kérdőjeleznéd meg a szavaimat, és nem hazudtolnál meg, hisz nem is ismersz.
Van a több milliós lakáshitelünk, ami még kb 13 év.
Ezen kívül van mindkettőnknek 1-1 személyi hitele, 5 illetve 7 évesek. Az egyik 1,5 év múlva jár le, a másikat nem tudom.
Tehát hosszú éveken keresztül fizettük és fizetjük most is egyszerre a 3 hitelt.
És újra leírom, alkalmazottak vagyunk, semmi plusz bevételünk nincs, nem feketézünk, nem sheftelünk, nem örököltünk, és mégis megélünk.
Amit leírsz az matematikai lehetetlenség vagy csak eddig baromi nagy szerencsétek volt.
Ez itt Magyarország! A gengszterek és a tolvajok országa. A hatalmasságok mindent visznek. Nemrég kb. 1 éve a szomszédba lakó Irénke nénit, aki már egy picit azért szenilis volt a 87 évével, meglátogatta 2 kigyúrt kopasz ember majd nagy fenyegetések közepette kipakolták a kéróból, mindenféle jogalap nélkül. Most halt meg szegény a nyugati aluljáróban.
És ne gondoljátok azt, hogy ez egyedi eset, vagy hogy veletek ez nem történhet meg. Nekünk már nincsen tartozásunk, de mi is reszketünk minden nap, hogy mikor fog a sor ránk kerülni. Azért azt tudni kell, hogy főleg a fővárosba vannak ilyen érdekes dolgok. Nyilván ezt egy 500 fős zsákfaluban már nehezebb lenne megoldani.
Mi a lehetetlenség, de nagyokos?
Hogy kapsz x összeget havonta, abból kivonsz 1/2 x-et (hitel, rezsi), a maradék 1/2 x-ből pedig megélsz?
Na látod, ezért tartasz itt, ahol vagy.
Mert még egy ilyet sem sikerül kiszámolnod.
Az országban nagyon-nagyon sokan megélnek így, ahogy mi, hogy dolgoznak, hitelt fizetnek, és mégis marad.
Vegyél vissza a trollkdásból, mert ettől már nem troll vagy, hanem egy nagyon buta szerencsétlen ember.
Kérdező: " az ország 60%-a hajléktalan "
Nem egészen:
KSH - A lakások 89 százaláka lakott a tulajdonosok által 2015-ben:
63%-osnak igaza van.
Ha magadnak is füllentesz, akkor magadat vered át. Jó ez neked? Előre visz? Jobb helyzetbe kerülsz? Boldog leszel ettől?
Ezekre a kérdésekre ne itt válaszolj, hanem magadnak!
Amíg úgy gondolod mindenki más hibás a helyzetedért, magadat csapod be, a jó megoldást sem fogod látni. Persze ez könnyebb, ehhez nem kell semmit tenned, elég ide ilyeneket írogatnod.
Munkával, tanulással, tervezéssel, fegyelemmel sok mindent el lehet érni, de az erőfeszítéssel jár.
A választás a tiéd! Az is választás, ha nem teszel semmit.
Hagyd, trollkodik.
Mert ennyire hülye nem lehet valaki.
10 emberből 6 hajléktalan? :D :D :D
Mivel egyébként én sem tudtam volna megmondani, kb mennyien vannak, rákerestem.
Bár még így is sok, de hogy képben legyünk: kevesebb, mint az összlakosság 1 %-a hajléktalan.
A kérdező kb ennyire van tisztában a valósággal.
Ha valóban vannak a kérdésének komoly részei, akkor azt hiszem, ezek után nem kell csodálkoznunk, hogy miért is életképtelen a szerencsétlen...
Szerintem meg ti vagytok a buták, akiket baromi könnyen meglehet vezetni. Te tényleg elhiszed, hogy a 89%-a lakott? Tényleg elhiszed, hogy 11%-a bérelt lakás? Tényleg elhiszed, hogy ilyen sok önkormányzati tulajdonú ingatlan van? Te tényleg elhiszed, hogy a KSH független?
Csak ebben az évben 40 000 (!) családot lakoltattak ki csak a fővárosban. Na szerinted ők hova mentek? Az egyik része az utcán csövezik ,( a hatalom szerint azért mert az jó nekik. Tegnap volt a hír tv-ben, hogy a szociális államtitkár uracska, úgy gondolja, hogy aki az utcán csövezik, az azért van mert szeret ott lenni. És természetesen nem az államilag vezérelt maffiacsoportok tették őket ki az utcára ), a nagy része meg albérletben van. Tehát a 11% szerintem legalább 40%. Ugye ez már inkább reálisabb.
Önkormányzati tulajdonról már nem is igazán lehet hallani, hogy lenne valahol. A 90-át szépen megvásárolták kormány közeli üzletemberek, akik persze jutányos áron juthattak hozzá. Amik esetleg megmaradtak , azok természetesen nem minősíthetőek lakásnak.
Tehát kb az a bizonyos 6% helyett inkább 0,3-0,7%-ot mondanék. De persze a bérletek drasztikusan nőnek, az önkormányzati lakások meg csökkennek.
Csak a hülye nem látja, hogy kivásárolják a magyarok a alól az egész országot. De persze a magyarok többsége irdatlan buta, így ezt meg is fogják tenni velük.
"De persze a magyarok többsége irdatlan buta"
Magad hova sorolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!