Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megveszem az albérletem....

Megveszem az albérletem. Vissza jár a kaució?

Figyelt kérdés
A fenti kérdésre keresem a választ. 2 éve lakunk egy házban albérlőkként amit most megvásároltun. A főbérlő nem akarja visszaadni a 2 havi kauciót(180.000ft értékben végzett lakásfelújítás ami természetesen bele foglaltunk a bérleti szerződésbe is) mert szerinte mivel megvesszük magunknak csináltuk a felújítást. Természetesen szerintem nincs igaza. Megerősítene/cáfolna valaki? Köszönöm

2016. okt. 20. 02:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd, a kérdésben még úgy szerepelt, hogy te 180 ezer forintos felújítást végeztél a házon, amit a ház tulajdonosa kaucióként elfogadott. A #9-es hozzászólásodban már 1 milliós felújítást végeztél a házon, és a 180 ezer forint kaució volt.

Ezen ellentmondások miatt a korábbi helyzetértékelésemet visszavonom, mert már nem lehet eligazodni korrekt módon.

2016. okt. 26. 09:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Oke. Akkor a tisztanlatas vegett..a hazban mikor kivettem, nem voltak lampak, konnektorok, parketta, csaptelepek stb. Gaz kikotve, konvektorok sem voltak. A berleti szerzodest ugy irtuk meg, hogy a kauciot nem kifizetjuk hanem bele szamit a felujitas (konkretan a gaz visszakottetese, konvektorok vasarlasa stb.). De a tobbi penz amit rakoltottem, hogy lakhato legyen az "sajat koltseg" mivel veteli szandekom volt mar akkor (2014). Szoval ennek semmi koze a kauciohoz. A valaszokat koszonom.
2016. okt. 26. 14:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Mielott nem lenne vilagos, a felujitas (a gaz visszakottetese )180000forintig a kaucio osszege.
2016. okt. 26. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!