A ház hirdetésében ez szerepel. Mégis mennyibe kerülne ez nekünk?
Közmű nincs!Vízellátás fúrt kútról illetve a fűtés telepített gáztartályról oldható meg!Az említett két közmű az új vevő költsége!
A ház 150 m2. Vadiúj fürdő van benne, ezért felfoghatatlan számomra miért nincs víz. Ha én beköttetem, mennyibe kerül? Mennyi időbe telik elrendezni?
Úristen... ilyen szemetek is vannak? Egyszerűbb, ha hagyom és keresünk másikat, két kisgyermekkel nem kockáztatok, meg ha én kihivom és lekérem ezeket fizetni kellene?
Nagyon szépen köszönöm nektek! Lehet ti mentettek meg minket az anyagi csődtől!!!
Mi évekkel ezelőtt eladtunk és vettünk is házat, legtöbbször én jártam a címeket. Ne tudd meg, miket láttam és tapasztaltam, bár nem vagyok ingatlanos, kitanultam ezt a szakmát. Minden második eladó csaló volt. Végül ingatlanos ismerős segített eladni, neten keresztül találtunk másikat.
Ha kikéred a tulajdoni lapot, az egy ezres, önkormányzat ingyen ad tájékoztatást, ha ingatlanossal keresel házat, annak sem te fizetsz, hanem az eladó. Csak alá kell írnod a megtekintési papírt. Vételnél 1% a foglaló, 10% a szerződés alírása után, de ez csak ügyvéd előtt kötve érvényes (70-80 ezret kérnek Budapesten, vidéken biztos kevesebbet, de ők intézik a NAV-ot és a földhivatali bejegyzést is). Egyszóval olyan 100 ezer ft a költség a vételáron kívűl.
Ez a ház a tulajdonostól eladó, nem ingatlanoson keresztül van.
Természetesen úgy tervezem, bármilyen háznál, hogy megnézzük mi, aztán pár jobban hozzáértő ismerős. Építőiparban nőttem fel, így egy tetőt képes vagyok összerakni és falakat húzni... lány létemre. Egyedül a vízvezetékekhez, nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!