Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A ház hirdetésében ez szerepel...

A ház hirdetésében ez szerepel. Mégis mennyibe kerülne ez nekünk?

Figyelt kérdés

Közmű nincs!Vízellátás fúrt kútról illetve a fűtés telepített gáztartályról oldható meg!Az említett két közmű az új vevő költsége!

A ház 150 m2. Vadiúj fürdő van benne, ezért felfoghatatlan számomra miért nincs víz. Ha én beköttetem, mennyibe kerül? Mennyi időbe telik elrendezni?

2016. okt. 17. 20:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak óvatosan!

Hasonló hirdetésre mentem már én is ki szétnézni.

A vadiúj fürdőszoba is szép volt. Kimentem a kocsiba, és bevittem a csomagtartóban lévő 10 literes marmonkanna vizet, és beleöntöttem a kádba.

És nem folyt le.

Nem csak víz nem volt.

Lefolyó sem volt.

(Pontosan úgy ahogy gondoltam).

Képesek voltak klassz fürdőszobát építeni csalinak.

2016. okt. 17. 21:30
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, meg fogadom. A ház maga olyan félig felújított, a fal festés szörnyű, a járólap, fürdő hibátlan, a nyílászárók is műanyagok..

de tényleg ez nem fér a fejembe, hogy laktak ott... miért nem tettetek bele vizet..

2016. okt. 17. 21:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy a közművektől olyan távolságra van, hogy egyszerűbb volt fúrt kút. Ez azért érdekes mert ha te akarod bevezetni neked is jó drága lesz.
2016. okt. 17. 21:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
És persze simán lehet benn vízvezeték csak a vége egy szivattyú ami a kútról látja el a házat.
2016. okt. 17. 21:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokba kerülne a víz bevezetése, sőt mivel csatorna sincs, emésztőt kell építeni. Mennyit kérnek érte?
2016. okt. 18. 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy vezetékes víz nincs még emésztőjük lehet . Miért zárná ki a kettő egymást?
2016. okt. 18. 05:10
 7/17 anonim ***** válasza:
és az árammal mi a helyzet?
2016. okt. 18. 07:04
 8/17 A kérdező kommentje:
Az áram jó kérdés.. azért elmegyünk megnézni, de nem valószínű, hogy a víz miatt megvesszük. 4 900 000 Ft
2016. okt. 18. 17:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Hajjajjj... érdeklődj az önkormányzatnál vagy a vizműnél, hogy mi itt a gebasz... Ahol 5 millát kérnek egy vadiuj fürdőszobás 150 négyzetméteres házért.... no, szóval én ennek nagyon utánanéznék. egy vadiuj fürdőszoba egymillába kerül... mondjuk vizcsövek nélkül lehet, hogy kevesebb.
2016. okt. 19. 07:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 9-essel, itt valami nagyon bűzlik! Hívj ki építészt, vagy érdeklődj az önkormányzaton. Kérd le a tulajdoni lapot. Lehet, hogy nem is lehet ott lakóház, valamit barkácsoltak és a büntetés előtt szabadulnak tőle.
2016. okt. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!