Volt valaki aki ingatlan vásárlás utáni illeték fizetésre részletfizetést kért? Minden esetben megadják vagy mik a feltételei?
És lehet tudni h van-e valami jövedelem korlát?
Én GYESen vagyok és van két kiskorú gyerekünk, viszont férjem fizetése nem rossz, hitelünk nincs.
Nem ismerem a mostani szabályokat, de valószínűleg van egy főre eső jövedelemhatár. A kérelembe a rezsi költségeit is beleírhatod, az csökkenti a bevételeket.
Egy ügyintézőtől kellene érdeklődnöd, valószínűleg jobban tudja,mi az eljárás,mint én.
Hát a feltétele az, hogy úgy tűnjön tudod is fizetni. Részletsen ki kell tölteni, hogy mid van, mennyi a bevételed, a veled egy háztartásban élőknek is, meg le kell írni, hogy mennyire hosszan akarod fizetni és miért nem bírod egyben kifizetni.
Én kövér összeggel tartoztam a Navnak arra kértem részletet, nem írtam szívhez szóló sztorit, kitöltöttem az adatokat, aztán leírtam, hogy hanyagságból nem néztem utána hogy fizetnem kéne, aztán rájöttem, úgyhogy magamtól elrendeztem a papírokat, a részletek fizetésében pedig addig míg lesz újra bevételem segít édesapám (akitől külön lakok így nem is volt róla semmi feltüntetve, hogy miből segít), meg a férjem. Simán megkaptam. Mondjuk nem estem túlzásba, hogy élethosszig akartam fizetni, én 18 hónapra kértem a részletet az vállalható összeg volt, nem volt túl hosszú idő. Szinte csak most kezdtem, de már mindjárt le is jár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!