Csömör középhegy biztonságos? Elég változatosak a házak, vannak üdülő jellegűek, mellette pedig elég sok új építésű. Milyen hely?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 19:05
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy aktuális e még, én csömöri vagyok és most találkoztam a kérdéseddel.
Csömör fantasztikus. Csak ajánlani tudom!!!
Biztonságos, pikkpakk a városban lehet lenni, de hozza a falusias nyugalmat is. :)
Csak ajánlani tudom.
Mi most tervezzük eladni a házunkat, mert anno a szüleim igényeinek megfelelő volt, de a miénknek már nem, de eszem ágában sincs elmenni a településről, az 'új' házunkat is itt keressük. :) Azért ez sokat elárul asszem. :)
2/2 anonim válasza:
Hogy biztonságos-e? Csömör nagyon szép, rendezett, kultúrált település és ezáltal biztonságos is. Az utcák tiszták, rendezettek, az emberek kedvesek és nagyon közel van Pesthez, de mivel zsákfalu, nincs átmenő forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!