Milyen környék Pesterzsébeten a Pacsirta utca? Mennyire biztonságos? Ottjártamkor nagyon nyugodtnak, csendesnek tűnt.
A wesselényi utca 52-es hurkán belüli részéből költöztem el pár éve.
Ez a kérdést a Wesselényiről szól, de az egész "hurokra" érvényes, meg sajnos már körülötte is egyre inkább. A pacsirtatelep úgy, ahogy van felejtős. Írd be, a google térkép pirossal mutatja melyik a pacsirta telep rész.
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-elad..
A képek már nincsenek meg a képfeltöltésen, de gondolom mik voltak. Ezt feltöltöm én is, a Vörösmarty-Királyhágó sarok, a rózsaszín ház a bal oldalon a Pacsirta utca sarkán van.
Ugye a kokeróknak van egy olyan hátránya, hogy nem maradnak bent a házban, szóval ott vannak helyeken, meg a tömegközlekedési eszközökön is "mit nézőőőhh???".
Több ilyen putri is van, tipikus télen üveg helyett paplan az ablakban, kapu nyitva, kutyák az utcán stb.
Lakás esetében meg olyan a dolog, hogy sokszor ház/lépcsőház függő. Van ahol jó, van ahova meg ne. Összességében férjem a kerületben nőtt fel, régen nagyon szerette, én csak néhány évet laktam ott, de egyikőnk sem szeretne soha visszamenni. Egyre több a cigány, egyre lepukkantabb, egyre gázabb. Nyilván vannak jobb részek is, mi pont az érdeklődés tárgyának körzetéből szereztünk tapasztalatokat és látva a "fejlődés" jeleit én teljesen kizártuk a környéket szóbajöhető lakóhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!