Egy embernek nagyon nagy lenne egy kb.120 nm-es lakás?
Csak tudnám, mi bajuk egyeseknek azokkal a válaszokkal, akik ki tudnák használni ezt a nagy teret. Nem vagyunk egyformák, van, akinek kisebb térre van szüksége, van, aki nagyobb térben érzi magát komfortosan, én mindkét variációval elvagyok, most kisebb van, nem mondom, hogy nem elég egyedül, de nem esnék kétségbe, ha nagyobbra is telne, most nem telik, de a jelenlegit úgy rendezem be, hogy ne tűnjön annyira picinek és mégis mindenhez kényelmesen hozzáférjek.
Mellesleg lefogadom, hogy nagyszüleim házasságát is az tartotta életben, hogy nem voltak összezárva egy kis lyukban, mivel nagyanyám eléggé nehéz természetű, és ha valami gond volt, akár egymással, akár a nagyszüleim és a gyerekeik között, mindig volt hova elvonulni. Falun élnek, oké, a világ végén, és most már nagyon keveset ér az a ház, de mikor fiatalok voltak, ott még volt nyüzsgés. Ott volt a ház 2 nagyobb szobával, 1 kisebb szobával, 1 akkora konyhával, mint az én másfél szobás panel lakásomban a nagyobbik szoba, egy széles elválasztótérrel, nagy fürdőszobával, WC-vel, a kamrájuk nagyobb, mint a konyhám, erre jött a ház alapterületével egyenlő alapterületű padlás, plusz az udvarban egy másik épület, ami állt egy másik konyhából, egy pincéből, egy szerszámos kamrából, aztán ehhez kapcsolódik kerítéssel elválasztva a baromfiudvar, ott az előbbi épület folytatása, ahol nyulakat tartottak egy időben, meg a takarmányt a baromfinak, van egy kisebb kert, ami kb. akkora, mint az én lakásom, plusz egy hatalmas kert még mindezek mögött, és a határban egy szőlő... Nem érezték soknak, soha nem akartak onnan elköltözni.
"A tágas fürdőszobától és konyhától, a terasszal összekapcsolt étkezős nappalitól nagyon nehezen fogok megválni"
soha életemben nem éltem házban, de ez mennyire jól hangzik , ahh :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!