Egy embernek nagyon nagy lenne egy kb.120 nm-es lakás?
Figyelt kérdés
Az is magányosnak érezné benne magát, aki amúgy tök jól elvan egyedül, sőt szeret egyedül lenni?2016. aug. 5. 15:06
4/27 anonim válasza:
Nekem nem lenne.Szeretem a nagy teret.A magány nem ettől függ,kis lyukban is ugyanolyan magányos valaki.Ha meg lesz párod előbb-utóbb,akkor úgysem kis lyuk kellene.
6/27 anonim válasza:
4-es
- magasabb rezsi
- magasabb bérleti díj
- kifűteni
- takarítani
- mindenki be akar költözni(valami hülye szokása az embereknek)
...
7/27 A kérdező kommentje:
Saját lakásról lenne szó, ide aztán senki nem költözne :D
A takarítás és az anyagiak pedig nem jelentenek problémát.
Az a 120 nm egyébkén magába foglal egy erkélyt és egy dolgozószobát/irodát is.
2016. aug. 5. 15:37
8/27 anonim válasza:
Én a helyedben inkább kiadnám.
Ha mondjuk 4 szobás, szobánként 50 rongy és megvan a havi 200-ad.
9/27 anonim válasza:
Én tudnék vele mit kezdeni, ha egy nap anyagilag megengedhetem magamnak. Biztos berendeznék benne egy könyvtárszobát és egy madárszobát. :-)
10/27 anonim válasza:
Nekem nem lenne nagy, imádom a nagy tereket. Ha meg anyagilag nem gond és lenne, aki takarítja, inkább olyanba mennék, mint egy picibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!