Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy embernek nagyon nagy...

Egy embernek nagyon nagy lenne egy kb.120 nm-es lakás?

Figyelt kérdés
Az is magányosnak érezné benne magát, aki amúgy tök jól elvan egyedül, sőt szeret egyedül lenni?

2016. aug. 5. 15:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egy embernek kisebb lakás is elég, de ha a költségek nem okoznak gondot, nem fakadnék sírva egy 120 nm-es lakásban sem...:D
2016. aug. 5. 16:04
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
Sztem nagy. Amíg egyedül laktam, addig kb 40 nm volt az albérletem, amióta összeköltöztem a párommal, 70 nm-en lakunk, és ebben is van egy kis dolgozószoba, és bőven elférünk. Jó, a konyha meg a fürdő lehetne kicsit nagyobb, legyen 85 nm, de a 120ban még ketten is bújócskáznánk.
2016. aug. 5. 16:16
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Én 50 nm-en laktam egyedül, és még ezt is kicsinek éreztem. Én imádom az óriási lakásokat, és egyedül is iszonyú jól érzem magam, ha módomban állna, én simán költöznék ekkora lakásba. Egyébként meg jó hosszú távra is, ha végül családot szeretnél, legalább maradhattok és úgy sem fogtok nyomorogni.
2016. aug. 5. 16:23
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Értelme nincs nagyon, de azért el lehet viselni.
2016. aug. 5. 17:15
 15/27 anonim válasza:
76%
Én is szeretem a nagy tereket. Szerintem ha imádod az életed, egy nagy lakásban sem fogod egyedül érezni magad. Szerintem tök jó. Nem kell azokra figyelni, akik azt hangoztatják, hogy egy embernek egy pici lakás is bőven. Szabad ember vagy azt csinálsz amit akarsz és úgy és arra költöd a penzed ahogy te szeretnéd. Igazából ezt csak a szabad madár tìpusú emberek értik csak meg.
2016. aug. 5. 17:21
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ekkorában lakom 119 nm 3 szoba 1 konyha előszoba 2 fürdőszoba 2 gardrobe/tároló. Nm érzem túl nagynak sok holmim van. Nem vagyok magányos csak félek néha mert ez egy haz nehogy betörjenek ezért gondolkodom az eladáson de hasonló méretűt vennék csak egy tarsasház tetején gondolkodom.jók a nagy terek kényelmes stb.
2016. aug. 5. 20:01
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
A régi ház 100m2-es volt, utáltam, amikor ketten maradtunk, a nagy rezsi és a leromlott állapota miatt (nem volt pénzünk felújításra). Most 56m2-es jó házban lakunk és jól érezzük maradtunk.
2016. aug. 6. 00:30
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én kimondottan kedvelem a nagy élhető tereket.

50 éves koromra megadatott, hogy 300 m2-es házban élünk négyen. Szép tágasak a közös terek is. De ami különösen fontos, hogy bár kedveljük egymást, és egymás társaságát, de ha valaki szeretne tanulni, dolgozni, vagy csak egy kicsit egyedül elmélkedni, akkor vissza tud húzódni a saját kuckójába mindenki. Egy család tagjainak lelki egészségéhez fontos, hogy mindenkinek adasson meg egy külön szoba, ahol a saját gondolataival egyedül lehet a többiek zavarása nélkül!

2016. aug. 6. 01:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Elosztástól függ. Ha van sok kisebb szoba az pl. felesleges. De ha a négyzetméter jórészét pl. a nagy nyitott közös terek viszik el, azok marha jól jönnek, ha vendégeket hívsz, családot, barátokat, összejöveteleket tartasz. Jó, ha van külön dolgozó, vendégszoba, neked háló, ha a hálódhoz kapcsolódik egy onnan nyíló külön fürdő az is remek, de azért kell sima fürdő is, meg pl. vendég wc. Jó egy nagy előtér, mert a legtöbb elhanyagol "elég lesz az" méretű előszobába 3 ember se tud kényelemesen beérkezni, vagy onnan elindulni, mert kicsi a hely az öltözésükhöz, cipőhúzásukhoz. Szóval, ha ezeket a dolgokat összeadod, akkor mindjárt beleszaladtál már elég nagy m2 számba. Attól, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak ez a méret még valójában nem túl nagy. Csak minden megvan benne, amitől kényelmes és mindenből normális méret.

Feltéve, ha nem elcseszett alaprajza van, hogy nagy-nagy de nincs benne semmi, viszont a közlekedők nagyon tágasak..

2016. aug. 6. 11:09
 20/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, szívemből szóltál :)
2016. aug. 6. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!