Mennyibe kerülhet Bp-en egy szinte csak alvásra való, kicsi lakás?
Figyelt kérdés
Nem kell több, mint 12-15 m2, közlekedés miatt inkább belvárosban. Semmi extra, minimális.2016. júl. 26. 05:12
11/20 anonim válasza:
Én pl. ezt választanám, nem nehéz bemenni a Belvárosba és jól is néz ki, sőt többnyire fel is újították ezeket a panelházakat. És ugyanannyiba kerül, mint egy kutyaól.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen; aranyos.
2016. júl. 28. 15:06
14/20 anonim válasza:
No ez az, nem luxus ez a panel, kicsit pofozni kéne rajta esztétikailag, de van benne fürdő, konyha, wc, stb. rendes vezetékekkel, rendes fűtéssel, rendes ablakkal. A belvárosi mosókonyhákból kialakított minilakásokban meg mindig kiderül, hogy a szellőzőt átvezették a szomszéd kislakáson, a felső kislakás szennyvizlevezetője meg a szobafalad melletted csorog, stb.
15/20 anonim válasza:
"De hát nekem 5x6 az túl nagy lenne. Minek akkora, üres lenne, csak kongna."
Ez csak addig igaz, míg nem laksz benne. Mikor már egy ideje benne laksz, és felnőtt igényeid lesznek, akkor rá fogsz jönni, hogy egy akkora lyukban élni konyhával, wc-vel, zuhannyal, mint anno gyerekszobád, rohadtul nem buli.
16/20 anonim válasza:
Teljesen ledobbentem hogy leteznek ekkora lakasok egyaltalan leteznek. amikor 40 eve osszekerultunk a ferjemmel Gyalon laktunk egy 4 x 5 os szobaban ez volt a "lakas" es borzaszto kicsi volt, igaz volt egy par honapos babank. kesobb egy 5 x 5 os es volt konyha hozza es az is eszmeletlen zsufolt es kicsi volt. hogyan lehet 15 negyzetmeteren furdot WC t kialakitani? mar regota nem Mo on elunk talan azert is dobbentett meg mert itt ekkora szobak tulajdonkeppen nincsene. azokat oltozoszobanak vagy tarolonak mosokonyhanak hasznaljak ami ekkora. es az arak!!!! valami eszmeletlen, van aki ezt ki is adja erte?
17/20 anonim válasza:
A felújított körfolyósós belvárosi bérházak összes közös WC-je, mosókonyhája és tárolója átalakult minigarzonná. Nem lakások ezek, de van, aki annak is örül, ha ilyet vehet, mert egyetemre ugyan felvették, de nem fér be,vagy nem akar beköltözni kollégiumba. De ezekben lakni nem lehet, csak aludni. A budapesti agglomerációban 600 m2-es telken 50-60 m2-es házat lehet venni ennyiért!
18/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
Igen, szoktam nezni az ingatlanos oldalakat, ezert is lepett meg annyira hogy egy ilyen "minigarzon" szerintem nem az hanem egy luk millios nagysagrendet kepes kepviselni.
20/20 anonim válasza:
Ez már ingatlanmaffia! Most néztünk körül albérlet után (eddig külföldön nyaraltunk). 20 m2-es lyuk ára 16 millió, ha megveszed, havi bérleti díja 100 ezer ft. Körfolyósós ház, negyedik emelet, lepukkant, koszos lépcsőház, VII. kerületben. Szerencsére jogosultak vagyunk kollégiumra, bár az sem sokkal jobb, de olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!