Mi számít kicsi erkélynek?
Figyelt kérdés
Mármint hány nm alatt? Illetve Nektek mekkora erkélyetek van,ha van?2015. máj. 19. 13:37
1/7 anonim válasza:
1 000 000 000 nm (nanométer) alatt kicsinek számít.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor egyértelműsítem...m^2. De köszönöm a hasznos választ.
2015. máj. 19. 14:28
4/7 A kérdező kommentje:
U.i:
Igazából az érdekel,hogy 3,5 m^2-es annak számít-e.
2015. máj. 19. 14:32
5/7 anonim válasza:
Szerintem az már közepesnek számít, mert vannak 1m² alatti balkonok is. A nagyo már olyan 6m²-től kezdődnek. Szerintem.
6/7 anonim válasza:
3.5nm szerintem átlagosnak számít. Ez kb. 2.5x1.5 lehet, ez már elég egy teraszgarnitúra vagy napozóágy elhelyezésére is
Egy 2nm alatti már kicsinek számít.
A 6-8nm felettiek már nagyok.
Természetesen ez csak az én véleményem, tudtommal nincs az erkélyeknek ilyen méret szerinti besorolása.
7/7 anonim válasza:
A miénk kb. 4m x 1,3m, és az már jó. :) A szárító is elfér kint meg mi is mellette az asztalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!