Délegyházán miért van annyi eladó ház?
Házvásárláson gondolkozunk a férjemmel: 20M Ft-ból szeretnék a lehető legideálisabb, nagy kerttel rendelkező otthont megtalálni, ami azért lehetőleg közel van a budai oldalhoz (munkahely), jó a közbiztonság, és tiszta, rendezett község. A fenti opcióknak úgy tűnik, hogy Délegyháza teljes mértékben megfelel, azonban nagyon sok ingatlant árulnak a községben. Ez már önmkagában is furcsa, de főleg a Jókai utca környékén épült, ProKoncept technológiás házakból eladó sok. Van valamilyen típushibájuk, pl. süllyednek, vagy hanyag volt a kivitelezés, vagy kiseebbségiek költöztek a környékre.. vagy miért igyekeznek az emberek szabadulni az itt található otthonaiktól?
Amilyen negatívumokra fel vagyunk készülve: 45 perces autóút a II. kerületig, ill. 1,5 órás tömegközlekedés minden nap; nudistastrand, hangos strandolók, szúnyogok. Van még esetleg más is?
Előre is nagyon köszönök minden építő jellegű hozzászólás, akár Délegyházával, akár a ProKonceptes házakkal kapcsolatban.
kettes vagyok, bocsi a viccért
komolyan: például lehet belvizes az a terület. Ez most úgy jutott eszembe, hogy mi is keresünk, hétvégén sétáltam egyet egy környéken, ahol még nem jártam, viszont megtaláltam egy házat amit hirdetnek. Merő egy víz volt a fala. Látszott rajta a vakolat elszíneződése egy sávban, én meg "véletlenül" megtámaszkodtam rajta. Durva volt. Annyi, hogy régen hirdetik és sosem tudtam, miért, viszont tetszett. Hát mostmár tudom. Természetesen nem taperolok össze minden házat.
Szóval: ha úgy találod, hogy pl azt a konkrét könnyűszerkezetest rengeteget hirdetnek, ne kérdezz, úgyse mondja meg senki. Oda se menj. Nagyobb ívben kerüld el azokat, mert az tényleg furcsa. A vizesedés jeleit természetesen te is észreveheted. Ezen a környéken amit írtam négy utca által határolt részen, ahol csaptam egy kört másik három ház lábazata volt frissen javítva. Az már furcsa volt. Nyitott szemmel kell járni. Nézelődni szabad.
Amúgy lehet a technológia mégsem szimpatikus a lakóknak
Igazán nincs mit, örülök, hogy segítettem :)
Azért ha van időd, majd írd meg, hol találtatok házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!